+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 15 iš 15

Tema: Išsikrauna akumuliatorius...

Hybrid View

Naujokas CTO_Saras is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

Kasdien važinėjant būna 12.1.-12.3. Užkūrimui pilnai pakanka. Pilnai pakrovus pavažinėjus pora dienų vistiek lieka 12.3 max. Tai mano supratimu jam jau šakės. Tik galvoju ar ieškot nuotėkio ar čia normalu

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata CTO_Saras rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Kasdien važinėjant būna 12.1.-12.3. Užkūrimui pilnai pakanka. Pilnai pakrovus pavažinėjus pora dienų vistiek lieka 12.3 max. Tai mano supratimu jam jau šakės. Tik galvoju ar ieškot nuotėkio ar čia normalu
    ant pastipusio, kad tik 0,1V krenta tai viskas normalu, pas mane buvo panašiai tokio gyvumo tai nukrisdavo iki 10 V bet dar uzsukdavo varikliuka atsidarius radau du blokus uztrumpintus jau sausus

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

Tai dar mano matyt visai geras palygint su taviškiu Matyt teks vistiek imt nauja ir tada žiūrėt kaip laikys.

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Pas mane irgi taspats,tiek kad akumas per para isikrauna,pirktas pries metus,birzelio pradzioj JENOX 62AH 480A moketa 165LT ir garantija baigesi jau,generatorius pas mane 70A atrodo,taipat 2 stiprintuvai,kodel uzlenke akuma nesuprantu,juk jam tik metai laiko

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata driver323f rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Pas mane irgi taspats,tiek kad akumas per para isikrauna,pirktas pries metus,birzelio pradzioj JENOX 62AH 480A moketa 165LT ir garantija baigesi jau,generatorius pas mane 70A atrodo,taipat 2 stiprintuvai,kodel uzlenke akuma nesuprantu,juk jam tik metai laiko
    as mokejau virs 300 lt ir metu neatlaike ir ka? jei akuma pilnai iskrauni, kad masina nebeuzsikuria tai po keletos tokiu navarotu akumui ata

Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    59

Pagal nutylėjimą

Pas mane paseda iki 11.8 ir jau uzkurimui neuztenka. Be to akumui jau 4 metai, 2 metai su siokia tokia aparatura. Bet su salyga, kad visada buvo priziurimas ir pakrautas, tai vistiek trumpokai laike...

driver323f
    Guest

Pagal nutylėjimą

Pilnai iskrautas nebuvo,bet sunkiai suka ryte

speju JL TMA stiprintuvas per savaite galejo nugaisint akuma nes iki tol nebuvo taip,4x15A saugai + 1x30A ant helixo,su VIBE to nebuvo tas tik 1x20A,bet nesu garantuotas

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės