Žinau, jog tokio pobūdžio temų buvo begalės, ir taip, aš jas skaičiau, tačiau atsakymo i savo bėdą taip ir neradau. Situacija lyg ir atrodytu aiški: nusipirkau stiprintuvą, elipses, ir basą, magas Pioneer DEH-4050UB, viską sujungus groja gražiai, šiek tiek pabumsi ir man to užtenka. Viskas gerai buvo gal kokią savaitę, kol vieną gražią dieną užkūrus mašiną iš kolonelių pasigirdo zyzimas. Išbandžiau tikrai daug sprendimų, + ir - tikrai tvarkingi, generatorių šiandien pakeičiau, lineikos kairėje pusėje, + dešinėje pravestas. Dabar mąstau kas gali būti kaltas, ar akumas, kuris stovėjo ~2m ir tik poto buvo pakrautas, ar nuėjo mano mago linijiniai išėjimai, nes pvz. užkūrus, ir pajungus nuo kokio mp3 playerio nebezyzia. Magui + tiesiai nuo akumo vestas, jokios naudos. Ar sužadinimas stiprintuvo imamas nuo to laidelio su lineikom ar ne taip pat jokio efekto neduoda. Galimybes išbandyti kita magą kolkas neturiu. Taigi prašau jūsų patarimo ką daryti, o gal čia tikrai akumui amen?
P.S. mašina Honda Civic 2gen, stiprintuvas noname 1200w(kiek realiai nzn), akumas gal kokiu tik 55A gal net mažiau.