Jo atsiprašau. Man tikrai nemalonu ,kad taip aprašiau Jūsų firmos darbus."Šarūnas" rašė čia:
Bet pasielgiau taip dėl to ,kad man jau seniai knietėjo išsiaiškint ,kodėl lietuvoj trūksta išraiškyngų instaliacijų? Vietoj to ,kad apkaltint neveiklumu praktiškai visus lietuvos instaliatorius (ir užsitraukt nemalonę visų :smt064 ) prisikabinau prie AP darbų,nes jie jau buvo aptarti forume.Gerai kad AP meistrų kvalifikacija kyla ir kad pradedat naudot naujas apdailos ir kitų konstrukcijų medžiagas =D> Blogai,kad klientai nenori už tai mokėtTurbūt vienintelė "Moderna" sugeba "pagydyt" klientus gražiai instaliacijai(o gal ten suplaukia tie kas neskaičiuoja $)...
Kita vertus- graži instaliacija neretai būna nelabai muzikali.... Bet juk lietuviai myli akimis (kad būtų labai gražu) ir žemų dažnių pabrėžimų (kad subai pataikytų ant pačios mašinos rezonanso) :shock: Tai va ,suprantu ,kad tos mašinos kurios išrieda į parodas ir šou ,būna tokios -kokių nori klientai ,o ne kokias norėtų padaryt instaliatoriai![]()
Labai gerai ,kad ant manes nasupykot (neišvadinot durnium ir nieko nesuprantančiu darbe su klientais ir apskritai car audio srityje) ir neprasidėjo karas kaip būna forume ,kai būna paliesta kieno nors asmeniniai darbai ar nuomonė :wink: ,nes jau buvau pasiruošęs rašinėlį ,kodėl mano bagažinė išėjo būtent tokia ,kokia yra:su visais argumentais ir kūrybinėm kančiom. Be abejonės scorpas išsigydys "vaikiškas" apdailos ligas (ko vaikystėje nebuvo išbėrę spuogais? :lol: ) ir sekančiose varžybose sudalyvaus dar geresnės formos.[/b]
Bookmarks