Praktiškai paimdamas to Merso instaliacija kaip pvz. tikėjausi kad toks bus atsakymas. (tai matosi ir iš kitų AP darbų) .Nieko prieš AP ir ten dirbančius žmones neturiu. Man tik keista kaip lietuviškose instaliacijose podiomus ir stoikes padaro dar normalius (jei medžiagos leidžia tai ir panašius į salono spalvas ar k.t.) o bagažinėj matai tik skydus su skylėm stiprintuvams ir geriausiu atveju stiklą ,kad subas matytusi....Nu gerai,nereikėjo klientui ten tos gražios bagažinės... Bet ponas Šarūnai ,o kaip su tuo AP demo car'u BMW??? Taigi turėtų atspindėt visus Jūsų firmos technologinius pasiukimus? Ir parodyti kaip Jūsų maistrai įvaldę įvairių medžiagų naudojimą garso instaliacijose. Pati mašina tai o jo joi kokį tiuningą gavus :ir kapotas ir sparnai,nu viskas rodo, kad automobilis SUPER.
http://www.audioprojektai.lt/instaliacijos.php?bmw=1
.O bagažinė pilnai atspindi lietuvišką instaliatorių braižą. Jei tiek vargo įdėjot į durų perdarymus,begažinės konstrukcijų padarymą,tai man keistai atrodo apdailos medžiagų pasirinkimas(mes "švelniai" vadinam ją "Meškiuku&quot. Ką negalėjot dar truputį pavargt ir briaunas padaryt apvalesnes? poto gerai paruošus -nudažyt? Gal pasakysit kad būtent tokios formos ir apdailos medžiagos tinka Demomobilio bagažinei??? Pagal automobilį tikrai manau kad bagažinės apipavidalinimas pradinio lygio,aišku,o kam vargt,juk "meškiukas" puikiai tinka:1.paviršių beveik nereikia apdirbinėt ir ruošt.2.Ši medžiaga puikiai paslepia mažus (ir didelius irgi)defektus. Čia mano nuomonė apie šį demomobilį ir apskritai apie lietuvišką instaliatorių požiūrį į bagažinių apipavidalinimą....

P.s. Paimdamas kaip pvz. Jūsų firmos darbus ,visai nesitikėjau ,kad pagyrsit ir suprasit manuosius(gal aš Jūsų irgi nesupratau),būtent mano mašinos,kurios demomobiliu nevadinau,o pažiūrėkit kokio dėmesio sulaukė Kaune.... Skyrtumas tik toks ,kad už tai imat pinigus ir vadinat jas profesionaliai atlikta instaliacija,o kai kurias net demomobiliais,o mano bagažinės apdaila buvo padaryta per nepilną darbo dieną. Visai nesiruošiu veltis į žodžių karus ir puikiai suprantu kad geriausia gynyba YRA PUOLIMAS... ir kad tokiais pasireiškimais galiu užsitraukti nemalonę,bet AP darbai kaip pvz. buvo pasirinkti atsitiktinai.Sorry.