O kaip su Eton Crag?gal vieno uztektu?
(pavadinimo nzn,autogide tox stovi 1000w rms) grotas
Kicker Solo X 18jei turi vietos gali ir du vnt. ir viskas, kuo čia laužytis, kaip boba
![]()
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
O kaip su Eton Crag?gal vieno uztektu?
(pavadinimo nzn,autogide tox stovi 1000w rms) grotas
Nu jo pasiūlymai nelabai kokie, CRAG ir solo X visai ne į tą pusę, ko man reikia.... Turbūt pasiliksiu viena W7 ir tiek, na gal su laiku i 12" pasikeisiu, nes kiek perskaiciau, tai susidarau isvada, vos ne taip, kad nėra nieko geriau už W7![]()
Last edited by BoomBox; 2009-07-22 at 07:18 PM.
Think Before You Do !!!
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
tai kad didziausio entuziasto nebera![]()
groja kaip iš kibiro
Ar tik čia ne tas kuris užblokuotas?![]()
pagal mano kuklius pastebejimus tas patsOT
groja kaip iš kibiro
tiesa senai pasigendu sio vyruko-kas jam nutiko?uz ka ji taip?kaska matyt praleidau.....
praleidai![]()
Siaip, ruosiuosi ARTURUI M rasyti peticija, del baninto Igorio grazinimo i foruma. Manau gana laiko jau praejo - ko gero pasitaise... Kalejimas dar nei vieno geresniu nepadare...
Ko gero ARTURAS tuo paciu paskaitys - zinosiu ar mintis verta tolimesnio eskalavimo.
nera taip jau ziauriai
repas, elektronika, popsai ir pan - groja gerai, bet rimtesniai ir greitesniai muzikai (dziazas, greitas rockas ir pan.) jis netinka ir tiek, per letas jis ant greitesnio zemo daznio.
pats turiu 12w7 su JL 1000/1 del to ir zinau ka sakau
beje SPL jis irgi nieko blatnouz tuos pinigus yra vertesniu
beje pats zemas daznis man mielas ausei nes turi daug gylio ir galinga banga ir tiek.
bet keisti ir as pamastau ji kad ir i 10w7 - gal butu greitesnis ir vietos maziau uzimtu masinoje deze![]()
Bookmarks