Jei reikia galios ir patinka Hertz, tai dek HV200+HL70+HT20+3WCROSS.20
Sudejau draugui(tiesa, aukstadazniai ne Hertz ir filtrai savadarbiai 1-os eiles)- liko labai patenkintas.
Jei reikia galios ir patinka Hertz, tai dek HV200+HL70+HT20+3WCROSS.20
Sudejau draugui(tiesa, aukstadazniai ne Hertz ir filtrai savadarbiai 1-os eiles)- liko labai patenkintas.
Mindaugas 869980106
As net neklauses hertz.. O kiek kainavo visas komplektas? Ir kiek W gavosi? O hertz pvz zemi nekalantys tokie, auksti nepjauna ausu?
Auksti, kaip minejau, ne Hertz.
I vatus reiketu maziausiai kreipt demesi, bet normaliam zmogui garso daugiau negu reikia.Apie suba ne minciu nekyla.
Kainas pasiziurek tam paciam puslapy.Kazkas virs 900.
Aisku, yra begale kitu garsiakalbiu.Kad ir Visaton- pigus ir geri(cia mano nuomone)
Pvz. BG20(198lt/pora) + TW6NG(70lt/pora) Jei nori trijuostes, dar viduriukai FRS8(76lt/pora).Bet filtrus jau reiketu konstruot.
Jeigu nori daugiau zemu, tai trijuostej sistemoj gali zemiem naudot minetus Hertz HV200.
Jei netingi-atvaryk iki Vilkaviskio, paklausysi abu variantus- ir su Hertz, ir su Visaton![]()
Mindaugas 869980106
Tai pas man subas yra, man reikia kad kietesniais mustu per krutinenes subas lb minkstai groja, o kietesniu bumsu nera, ir kad garsiai, auksti kad gerai jaustusi, nebutinai man 3juoste, gerai butu ir dvieju juostu, tik galingesne sistema
![]()
tokius dėjom tik su ESK priešbosiais į draugo mašiną,
http://www.audiopulsas.lt/automobili...iai/dsk130kit/ tai ką žinau, piščialkos cikina, kad net ausis skauda, priešbosis kažkoks pridusęs, na nestebuklas tikraimuzikos klausimui jau geriau visaton
O subo dėžė pas tave didelė? portinė?
Bookmarks