manau, kad dar prisideda toks aspektas, kaip montavimo paprastumas.
manau, kad dar prisideda toks aspektas, kaip montavimo paprastumas.
Blogai daryti stengtis nereikia, nes dažnai gaunasi savaime....
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Tai jus norite pasakyti, kad man reikejo tik isimesti komponentus i prieki ir daugiau nieko nedaryti .....O is kur butu zemi dazniai ? Subo as kategoriskai nenorejau deti, nes nenorejau didelio slegio, o be to subui su deze bagazineje nera vietos, o Free air subai kiek cia pasiskaiciau nieko verti. Manau pajungus koki stiprintuva tikrai uzteks zemu is mano Coaxial Alpine sumontuotu gale, kadangi netgi dabar pajungus juos nuo galvos, zemi yra neblogi kaip man. O del darbo, tai patikekite manimi jo uzteko gaminantis galine palange, prasiknisau gal kokius 4 vakarus po kokias 4 valandas, imesiu siandien foto, galesite pakritikuoti
![]()
Pritariu, plius jeigu normalius komponentus susidėsi tai bus pakankamai tų žemų, o dabar kad jau tokią klaidą padarei, tai bent koaksalų "cikus" atjunk arba užklijuok kokia medžiagine izoliacija, vis padoriau bus.... ir jei atjungsi, tai dar padaugės tau žemų ir vidutinių nuo mago ir nereiks stipro jiems.... Geriau pridėk tuos pinigus ir dėk padoresnius komponentus į priekį...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Palanges foto jusu vertinimuiLabai tik nepeikit mano baldines laminuotos plokstes, savo provincijoje nieko padoresnio neberadau. Liko tik aptraukti kokia nors medziaga ir sudeti visas apdailas.
![]()
Nesupranta vaikai sito niekap ir norst tu su pagaliu jiems per galva dauzyk. Yra tokiu kurie net atsisede pakalusyt teisingos sitemos apsoliuciai nesupranta ka girdi, o gal isviso negirdi.![]()
Jeigu žmogus pasijungs 4kanalį stiprintuvą, tas elipses nufiltruos kaip subą, tai ir turės tuos free air, kurie jam yra tipo blogai![]()
Nors kažkaip atrodo, kad elipsės gros FULL rėžimu![]()
Real master saund (RMS)
Bookmarks