manau darai klaida ir manau kad daug kas cia man pritars![]()
Sveiki. Tai va sumasciau isideti gerus Alpine koaksialinius garsiakalbius i auto galine dali. Auto BMW E46 sedanas. Zinoma pradeti reikia nuo tvirtos galines palanges pagaminimo. Viska isrinkti problemu nebuvoBet dabar iskilo keletas klausimu:
1. Ar butina naudoti palanges gamybai MDP (medzio dulkiu plokste) ar sueis ir drozliu plokste 1.7 cm. storio? Ar labai del to nukentes garso kokybe? Kokio storio pageidaujama deti plokste?
2. Jau aisku, kad istacius palange liks didelis oro tarpas tarp plokstes ir kebulo, kuo ji galima uzpildyti? Gal tiks makrofleksas?
3. Is nuotrauku matyti, kad ant gelezines palanges yra daug plysiu iseinanciu i bagazine, ar juos reikia kazkaip sandariai visus uzklijuoti?
Aciu
![]()
manau darai klaida ir manau kad daug kas cia man pritars![]()
Tai va prisisukau siandien tuos Alpine koaksialinius garsiakalbius, juos pasijungiau nuo galvos Alpine CDA-9855R ir rezultatas nekoksVisiskai jie negroja, matyt reikia jiems stiprintuvo....
E46 yra labai sudėtinga paverst muzikalia mašina patikėk mano zodziu nes pats esu i tokią pačia dėjesis audio sistema, veliau visa audio permeciau i golf 4 patikėk koks pasijautė skirtumas.
dabar taip jau viska beveik ispardaves, bet buvau sumetes ir i 4 golfa pabandymui
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
kai pradeda rupet scena rupiniesi kad ji butu per vidury, kad kuo toliau, kad kuo gilesne platesne, kad "oro" butu tarp instrumentu ir pns. manau tau labiau patiktu klausyt muziuka, girdet kaip ji ateina is priekio, bet lokalizuot garsiakalbiu nesugebetum negu, kad girdet zvieglius is galo, ir tai ne stiprintuvo galios reikalas ka turesi ko neturesi
groja kaip iš kibiro
vakar apturėjau malonumą važiuot valandą laiko sėdint ant galinės sėdynės ir klausant "kiaušių" nuo galinės palangės - vienas iš rimtesnių kankinimo būdųgrojo nors ir nelabai garsiai (aišku galėjo ir tyliau
), bet paskui visą likusią dieną kaip nesavas buvau.
![]()
Reikia užaugti iki to kad norėtum muzikos iš priekio, net iš tikro nesuprantu kodėl yra toks iškreiptas visų mąstymas, gal dėl to kad paprasčiau yra įmest į galą, nei galvot kaip sumontuot priekyje kad kažkas užgrotų...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
visų pasiteisinimas yra, kad sėdintiems gale girdėtūsi. nuo visų sėdinčių gale - NEREIKIA JOKIŲ KIAUŠIŲ. tikrai nemalonu![]()
Tada tau paprasčiau eiti į elektronika.lt forumą, gautum "teisingesnius" patarimus. Čia dažniau renkasi žmonės, kuriems scena yra savaime suprantama ir viskas kas trukdo scenai jau yra blogis. Pvz mane erzina mieste blerbiačios pravažiuojančios mašinos, už tai daugiau subų ir nedarau
P.S. Kai perdegsi nuo subų, kiaušinių ant galinės palangės, tada pats čia vėl sugrįši....
manau, kad dar prisideda toks aspektas, kaip montavimo paprastumas.
Blogai daryti stengtis nereikia, nes dažnai gaunasi savaime....
Tai jus norite pasakyti, kad man reikejo tik isimesti komponentus i prieki ir daugiau nieko nedaryti .....O is kur butu zemi dazniai ? Subo as kategoriskai nenorejau deti, nes nenorejau didelio slegio, o be to subui su deze bagazineje nera vietos, o Free air subai kiek cia pasiskaiciau nieko verti. Manau pajungus koki stiprintuva tikrai uzteks zemu is mano Coaxial Alpine sumontuotu gale, kadangi netgi dabar pajungus juos nuo galvos, zemi yra neblogi kaip man. O del darbo, tai patikekite manimi jo uzteko gaminantis galine palange, prasiknisau gal kokius 4 vakarus po kokias 4 valandas, imesiu siandien foto, galesite pakritikuoti
![]()
Pritariu, plius jeigu normalius komponentus susidėsi tai bus pakankamai tų žemų, o dabar kad jau tokią klaidą padarei, tai bent koaksalų "cikus" atjunk arba užklijuok kokia medžiagine izoliacija, vis padoriau bus.... ir jei atjungsi, tai dar padaugės tau žemų ir vidutinių nuo mago ir nereiks stipro jiems.... Geriau pridėk tuos pinigus ir dėk padoresnius komponentus į priekį...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
Palanges foto jusu vertinimuiLabai tik nepeikit mano baldines laminuotos plokstes, savo provincijoje nieko padoresnio neberadau. Liko tik aptraukti kokia nors medziaga ir sudeti visas apdailas.
![]()
išniekinai mašiną ir viskas. ką čia daugiau kritikuot![]()
nu, nepulkim zmogaus, o dziaukimes uz ji, jei tik jis atrado tobulybeJei jam gerai, tuo labiau mums geriau, nors aisku, norisi visus atvesti i doros kelia...
![]()
Iš geros mašinos padaryta pacanska mašina, bet su kiaušiniais![]()
Bookmarks