Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
visa akustika FOCAL...Ir ji man patinka blyn, nu nežinau
Labai gerai, reiškia jau turi atskaitos tašką, kelyje keičiant patikusį brendinį garsą į tą kurio tau realiai reikia Taigi brendai, garsiakalbiai, stiprintuvai, grotuvai, kabeliai ne tikslas, tai tik žaliava. Tikslas yra pasiekti norimą garsą.

Brendas sukurtas tam, kad uždirbti pinigus, bet tikrai ne tam kad puoselėti teisingą garso koncepciją Kiek mano patirtis rodo, vos ne pas kiekvieną akustikos gamintoją galima rasti vieną/dvi tinkamas pozicijas, visa kita jojimas ant sukurto brendo įvaizdžio.
O kurti savo garso koncepciją reikia pastoviai lyginant natūralius garsus su tais kurie sklinda iš sistemos.

Špykis Focal - jeigu tai būtų tikrai universalus ir labai geras garso prasme produktas, tuomet pas visus Lietuvos auto audio instaliuotojus automobiliuose būtų išimtinai Focal, juos pirktų visi iš eilės. Tuo tarpu reali situacija yra tokia, kad šio brendo atstovavimas keliauja iš rankų į rankas ir kiekvienas naujas "atstovas" pradeda šviežiai pudrinti smegenis.

Šiai dienai, Focal yra labai vidutinis produktas, per pastaruosius penkis metus labai smarkiai degradavęs. Kam patinka - rinkitės, tačiau pasitikėkit tik ausimis, o ne titulais

O brendų atstovai - lai dirba, ruošia medžiagą, organizuoja prezentacijas, perklausas, apklausas ir tada jau galės aiškinti kas yra kas. Aš neleisiu kad i-Klubas pataptų tokiu kaip avtozvuk ar koks kitas analogiškas leidinys. Nebus čia liaupsių nepatvirtintų Lietuvos klausytojų ausimis. Be to, klausytojai turi būti iš mūsų tarpo, tai yra žmonės, kuriuos mes žinom ir kuriais pasitikim
Kai kurių brendų atstovų atsakymas į tokius mano pasiūlymus buvo - labai daug darbo toks kelias, mums netinka. Na tada i-Klubui netinka šlamšto kišimas