na pirmas dalykas manau yra pats svarbiausias "as uz kokybe, o ne uz zarnu vertima"kazkada golf 3 turejau morel firmos komponentus jie gan neblogai grojo bet deja nepasakysiu as ju modelio nes jais po masinos nupirkimo pasidziaugiau savaite ir tada padovanojau vagims kartu su langu. siuo metu turiu honda civic hb, magas alpine 9812, stipras blaupunkt gta 280, durise padaryti podiumai 16-tukui dinamikui, isvedzioti gan neblogi laidai. ir gavau as tuos hertz ev 165 ir hertz HT20. kiek skaiciau forumus tai apie juos atsiliepimai ir + ir -. todel mastau ar verta juos deti i ta mano masiniuka, ar juos jungti per stipra ta kuri turiu ar reik ieskoti naujo. ar isvis nulekti i parduotuve ir paimti pvz FOCAL KIT 165 A1. butu idomu jusu nuomone gal kokiu pasiulymai.... ar is tu hertz galima kazka protingo isgauti ar juos mesti per langa....
sunku pasakyt,tiesa sakant butent sitos serijos focalu negirdejes,hertz turejes pries kokius 4 metus,bet ir tu nebepamenu. focalai manau siek tiek svelnesni. apie hertz kazkurioj tremoj buvo daug prirasyta,arba lauk daugiau patarimu. mano manymu (jei sugebesi) pasijunk tuos hertzus nuo stipralo,ir pasiklausyk ar tave tenkina jie,zinosi ko truksta ir ko gana. nuvaziuosi kazkur i aparaturos parduotuve,pasiprasysi pabandyt galu gale focalus,kad ir i ta pati audiopulsa
Tiek tavo pasirnkti Hertz , tiek tavo pasirinkti focal, gros gan aštriai, pats esu klauses abiejus modelius ir galiu pasakyti kad jie tikrai nėra kažkuo ypatingi, žinoma ir kainos kategorija čia jau visai kita.
o ka pasiulytumete geriau?
Nera toks astrus.
Cia kaip paderinsi kitus dedamuosius...
O patys savaime metaliniai difuzoriai jau duoda savita braiza - kiek dygoka gal prie kai kuriu muzikos zanru, bet neplesianti ausu. Tarkim AC/DC ar ZZ TOP labai gerai...
arturai,pakomentuok kas liecia fokalus,juk dirbi su jeis
kiekvieno žmogaus skonis skirtingas ,paklausyk savo pasirinktu variantų ir jeigu nepatiks tuomet ieškok kitų![]()
Bookmarks