+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 40

Tema: del aparaturos

Hybrid View

Aktyvus magius is on a distinguished road magius's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

sunku pasakyt,tiesa sakant butent sitos serijos focalu negirdejes,hertz turejes pries kokius 4 metus,bet ir tu nebepamenu. focalai manau siek tiek svelnesni. apie hertz kazkurioj tremoj buvo daug prirasyta,arba lauk daugiau patarimu. mano manymu (jei sugebesi) pasijunk tuos hertzus nuo stipralo,ir pasiklausyk ar tave tenkina jie,zinosi ko truksta ir ko gana. nuvaziuosi kazkur i aparaturos parduotuve,pasiprasysi pabandyt galu gale focalus,kad ir i ta pati audiopulsa

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

Tiek tavo pasirnkti Hertz , tiek tavo pasirinkti focal, gros gan aštriai, pats esu klauses abiejus modelius ir galiu pasakyti kad jie tikrai nėra kažkuo ypatingi, žinoma ir kainos kategorija čia jau visai kita.

Jaunius montesumas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    43
    Žinučių
    7

Pagal nutylėjimą

o ka pasiulytumete geriau?

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Nera toks astrus.
    Cia kaip paderinsi kitus dedamuosius...
    O patys savaime metaliniai difuzoriai jau duoda savita braiza - kiek dygoka gal prie kai kuriu muzikos zanru, bet neplesianti ausu. Tarkim AC/DC ar ZZ TOP labai gerai...

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    38
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

arturai,pakomentuok kas liecia fokalus,juk dirbi su jeis

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Jeigu čia man, tai nedirbu su Focal ir ateityje neplanuoju. Beje lygiai taip pat ir su Hertz, man tai to pačio lizdo paukščiai. Iš senų Focal esu girdėjęs gerų, nauji beviltiški. Patys pagalvokit, didmeninė šių garsiakalbių kaina yra minus 35% vos ne kiekvienam meistrui, dėl to jie ir brukami per visus galus...
    Teisingus garsiakalbius gamina labai nedaug gamintojų ir tai ne visi modeliai yra teisingi. Pvz:

http://www.scan-speak.dk/datasheet/18w_8545-00.htm
    http://www.tymphany.com/categories/vifa

Iš to automobiliams skirto dumblo kas yra Lietuvoje sunku kažką surasti padoraus. Kalbant atvirai, man net neįdomu ieškoti, kai reikia žinau ką galima naudot
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

ka naudot nevisada zinau, bet manau uztenka ziniu ko NEnaudot
    groja kaip iš kibiro

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    38
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Jeigu čia man, tai nedirbu su Focal ir ateityje neplanuoju. Beje lygiai taip pat ir su Hertz, man tai to pačio lizdo paukščiai. Iš senų Focal esu girdėjęs gerų, nauji beviltiški. Patys pagalvokit, didmeninė šių garsiakalbių kaina yra minus 35% vos ne kiekvienam meistrui, dėl to jie ir brukami per visus galus...
    Teisingus garsiakalbius gamina labai nedaug gamintojų ir tai ne visi modeliai yra teisingi. Pvz:

Iš to automobiliams skirto dumblo kas yra Lietuvoje sunku kažką surasti padoraus. Kalbant atvirai, man net neįdomu ieškoti, kai reikia žinau ką galima naudot
    taikiau ne tau,bet dekui uz nuomone,nori pasakyti,kad ir brangieji fokalai nepagrystai tiek kainuoja?

Aktyvus ciubarikasss is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    vilnius-moletai
    Amžius
    43
    Žinučių
    164

Pagal nutylėjimą

P.s. jei reiks kaip Artūras issireiske teisingu garsiakalbiu t.y. 18w8545 keleta vnt turiu

Naujokas elviukai is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    30

Pagal nutylėjimą

Idomi diskusija, neturiu LT raidyno, o bano gaut nenoriu- its not posible to compare scan speak 18w8545-00 with focal w cone drivers. They are totaly diferent schools. Focal have stiff and light cone and pronuonced break up(thought they damp it quite nicely, but its still can be seen on decay graph and higher order harmonic) scan speak always using soft cones- I have measured over 20 diferent versions of scan speak carbon faber cones ,and if they are not impregnated heavily with glue they do not have any break up. technicaly focal w is far better drivers than scan speak , for comparing 2nd order discortion is lower by 14(!) db at lower midrange. Thats says a lot. Scan speak 18w8545 uses VC position in gap lower(bigest part of coil is lower in gap- for higher BL)

Sonicaly Focal W is "tranparent fast and neutral" , scan speak is " warm,lush, smooth" In car enviroment there will not be(or will be very litle) benefit with Focal W drivers however.

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

kiekvieno žmogaus skonis skirtingas ,paklausyk savo pasirinktu variantų ir jeigu nepatiks tuomet ieškok kitų

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės