+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 45

Tema: Audio sistema, patarkit

Hybrid View

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

O uz sportinius bakelius i kartuves zmones? Labai jum trugdo tas bumpsejimas? Kiek sekundziu praeina kol ta masina pravaziuoja? Niekada nebuvau SPL salininkas, taciau cia kaip sportas, kur kazko bandoma pasiekti. Gal geriau, kad visi is bambaliu pakampem alu gertu? Uzdraude visokias lempas po masinom, trugdo kitiem matai... Tai jei zioplas esi ir nemoki vairuoti, tai ir ziurek tik i kelia... O man pvz. buvdavo labai grazu pasiziureti

Dar ir panelem su sijonas reiketu uzdrausti vaikscioti

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    36
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    O uz sportinius bakelius i kartuves zmones? Labai jum trugdo tas bumpsejimas? Kiek sekundziu praeina kol ta masina pravaziuoja? Niekada nebuvau SPL salininkas, taciau cia kaip sportas, kur kazko bandoma pasiekti. Gal geriau, kad visi is bambaliu pakampem alu gertu? Uzdraude visokias lempas po masinom, trugdo kitiem matai... Tai jei zioplas esi ir nemoki vairuoti, tai ir ziurek tik i kelia... O man pvz. buvdavo labai grazu pasiziureti

spl sportas ir bumsėjimas gatvėse, neturi nieko bendro
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Savas ZaXaS is an unknown quantity at this point ZaXaS's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    Vilnius-Siauliai
    Žinučių
    539

Pagal nutylėjimą

Tai tuomet SQ ir muzikos klausymas masinoje irgi neturi

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata ZaXaS rašė čia: Peržiūrėti žinutes

Žinok aš prie pat kelio gyvenu, tai kai praužę tai norisi iš sportbačio pro balkoną paleist britvos ypač, o jei koks baikeris su tipo harliu tai plaukai piestu stojasi .... Asmeniškai man ir be tų "sprotinių" priubombasų mergoms kabint gerai

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės