Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
įkišiu savo trigrašį. dėl kainų. asmeniškai aš geriau dar metus pataupysiu ir pirksiu dvigubai brangiau net už alpine bet tik kad jie grotų net sumontuoti ir nelabai teisingai, nes nieko nėra blogiau už perdarinėjima, nes nevisi gali nuo ryto iki vakaro krapštytis garaže, nes ir dirbti reikia, o beto nevisi ir turi ta garažą. beto pačiam darant reikia ne tik medžiagų kurios kainuoja ir perdarinėjant daugumos reikia naujų, nes senos paprasčiausiai sugadinamos, bet ir įrankių. tarkim priešbosis i duris - podiuma pasidarei bet negroja. nusprendi ji pakelti nuleisti ar kitaip imontuoti pvz paversti daugiau. viskas podiumas durų apdaila eina nauji, važiuoji i šrota perki darai podiuma. dabar mano durįs aptraukimo būsenoje. o tai kainuoja daugiau ir beveik dvigubai nei pora gerų priešbosiu arba SPR dvijuosčiai komponentai su visais filtrais. o paskaičiavus darbą medžiagas ir nervus...
čia kaip pavizdį pasakysiu kad keičiau pavarų dėžės riebokšlį. pardavykloje man duoda už 1,36 lt. sakau "susikišk" duok man už 136lt bet kad laikytų nors 5 metus, nes žinai kiek kainuoja dėžės išėmimas servise bmw markės automobiliui? jei riebokšlis butu keičiamas kaip valytuvai (sudėtingumu) už 1,36lt nusipirkčiau nors ir 100vnt ir keisčiau kas savaitę, nes pakeitimas nekainuoja. tas pats ir su muzika - mokėsiu daug, bet žinosiu, kad rezultatas bus pasiektas. skūpus moka dukrt. ne iš to galo taupot. grotuvui galima pataupyti vėliau ji parduoti ir imti geresnį, bet ne akustikai.
tame ir esmė kad tu darai - nieko, o aš galiu betkam ir betkada pakeisti netik dėžę, bet ir indėklus ir t.t. ir man tai nieko nekainuos tai tik mano ranku darbas bus
beje esu šroto viršininkas ir žinau kas prie ko ir šiaip audio man tik hobi - kuriu nei siulau kam, nei montuontuoju