Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 45

Tema: Audio sistema, patarkit

Threaded View

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Citata Kleckas78 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tame ir esmė kad tu darai - nieko, o aš galiu betkam ir betkada pakeisti netik dėžę, bet ir indėklus ir t.t. ir man tai nieko nekainuos tai tik mano ranku darbas bus
    beje esu šroto viršininkas ir žinau kas prie ko ir šiaip audio man tik hobi - kuriu nei siulau kam, nei montuontuoju
    nepergyvenk kiek man reikia aš dar sugebu ir pasidarau. ir ne šrotinių o naujų detaliu turiu, kad per mėnesį nesuskaičiuosi ir servisas su visa įranga nuo atsuktuvo iki suvedimo stendo ir ne vienas. ir man garažas ne problema, bet ne apie tai kalba. esmė kad ne visi viska gali ir moka, kalbėjau ne apie tave ir save , o palamai apie visuomenę. jei tu gali ardyti automobilius tai nereiškia, kad ir lituokli rankose gerai vairuoji ar pan. aš pvz nekoks siuvėjas ar virėjas, bet podiuma padaryti man irgi nekainuoja (bet faneros iš miške rinktų šakų nepasidarysi - tenka pirkti, nuo stiklo audinio alergija ir tik pagalvojus apie ji niežti visa kūną jau nekalbant apie darbą, tai mieliau moku pinigus už paslaugą nors laisvai galiu pasidaryti pats) tik kaip minėjau aš turiu darbą šeima du vaikus ir kitų pomėgiu, tai jei visa likusi laisvalaikį praleisiu garaže eksperimentuodamas kaip sumontuotas garsiskalbis groja tai muzika toje mašinoje gali ilgai neužgroti. ir išeisi pinigų daug daugiau nei kainavo garsekalbiai. nes nesvarbu ką, bet perdarinėti kelis kartus kainuoja daug daugiau nei padaryti iškarto ir rezultatas po perdarymo (jei naudoji tas pačias medžiagas) būna visada prastesnis betgi blogas. paimkim pavyzdį vidutinių dažniu garekalbių montavimas. sumontuoji i panelę. negroja perkeli i kikpanelę. viskas gerai tik panelėje turi dvi skyles. ką darai? špakliuoji ar droži iš malkos? ar su skylėm važinėji? nauja žinai kiek kainuoja? o pakeitimas? gerai tu aš jis ji pasikeisim. o ką daryt daugumai kurie net stiprintuvo ar grotuvo nemoka pasijungti ir klausia kur koki laidą jungti? tai paskaičiuok kas geriau ar pirkti viduriuka už 200lt ir keisti panelę ir daryti podiumą kitur su klaustuku gros jis ten ar negros ar pirkti už 500lt ir būti ramus kad jis visdėlto gros ir panelės keisti nereis? taigi artūras manau teisus sakydamas kad kokybės ir pinigų santykis priklauso nuo daugiau faktorių nei tik jo grojimas ir litai.
    Last edited by Edmas; 2009-08-15 at 01:09 AM.
    +37061857133 edmas

Bookmarks

Rašymo taisyklės