+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 67

Tema: Pimpinti - nepimpinti

Hybrid View

Aktyvus Augisk is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    54
    Žinučių
    117

Pagal nutylėjimą

Mano patirtis "namie" rodo, kad 8xTDA1543 (pvz. www.dddac.de) su USB ar skaitmeniniu įėjimu visai būtų tinkamas variantas automobilyje - paprastai išsprendžiamas maitinimas, nes signalo pakanka ir be papildomo buferio. USB leidžia groti tiesiai iš kompo, pvz. aš visus savo diskus susimečiau į iTunes (300 Kb/s, AAC) ir nejaučiu didelio skirtumo. Taigi aplamai pritariu Artūrui M - greidinant, o iš esmės niekas nepasikeičia, tiesa, visada dinksta originalaus skambesys ir gaunasi "savas"...
    Na nebent jau yra patirtis, daug laiko, smagu tai daryti, išmanymas apie komponentų derinimą bei jų skambesį.

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pagal nutylėjimą

Citata Augisk rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Mano patirtis "namie" rodo, kad 8xTDA1543 (pvz. www.dddac.de) su USB ar skaitmeniniu įėjimu visai būtų tinkamas variantas automobilyje - paprastai išsprendžiamas maitinimas, nes signalo pakanka ir be papildomo buferio. USB leidžia groti tiesiai iš kompo, pvz. aš visus savo diskus susimečiau į iTunes (300 Kb/s, AAC) ir nejaučiu didelio skirtumo. Taigi aplamai pritariu Artūrui M - greidinant, o iš esmės niekas nepasikeičia, tiesa, visada dinksta originalaus skambesys ir gaunasi "savas"...
    Na nebent jau yra patirtis, daug laiko, smagu tai daryti, išmanymas apie komponentų derinimą bei jų skambesį.
    Visiskas apsurdas, kalba eina apie kokybes kelima o ne MP3.. tada jokio tikslo isvis kazka daryt.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės