Sweiki nusipirkau neseniai mashinike audi a4 kiek skaiciau kad ten tie aukshto daznio garsiakalbiai blogi ir panashiai, taciau nesu ash kzkox reiklus ir kai pagarsinu visai gerai groja tai man ju ir uztenka.. bet va ko truksta tai zemo daznio koloneles subo tai noreciau paklausti ka patartumete isideti man ten to didelio garso kokybes nereikia ar lb stipraus.. ash tokia ideja turiu istatyti suba nuo creative 2.1 jis nedidelis ir jo galingumas gal tik koki 20w bet manau man uztektu taigi butu idomu ar isheitu ji pajungti kaip nors be stiprintuvo? be to jo ishmatavimai labai nedideli 16 cm x 19 cm x 26 cm. tai va butu idomu ishgirsti ka jus manot apie tai ir ar imanoma cia taip padaryt kaip ash galvoju o gal turit ir ka kitka pasiulyti dekui
taip magas originalus blaunpunkt audi beta cc ir ten tik 2 kanalai isheina ten tos garso kokybes tikrai nera bet man uztenka tik va noriu subo be stirpintuvo jei cia tox dalykas imanomas o mashina sedanas ir shita tai sakot mano sumanymas nieko nevertas.. tai td laukiu ka galit pasiulyt dekui
pasikeisti grotuvą ir susidėti priekinę akustiką geresnę - gros geriau nei su tuo tavo creative subu.
apie a4 yra nemažai kalbėta, ten surasi daug atsakymų į iškylančius klausimus.
pontifikas suprantu kad pyksti ant manes jog tyngiu skaitynet foruma ir valandu valandas gaishti laiko kol rasiu sau tinkama atsakyma taciau ash nenoriu nieko kesiti ir nenoriu kishti pinigu.. ash matai turiu atliekama creative ta suba ir norejau suzinoti ar butu imanoma kaip nors ji ten ikomplektuoti o jei ne tai ka nors pigiai nes speju cia tas kolones magas tai man kokius 500lt atsipirktu jei ne daugiau o ash noriu iki 50 lt
subo grojamo zemo neisgausi is priekines originalios akustikos.
Zmogus uzdave zemiska klausima. Taciau reiktu zinoti ar turi tavo originalus grotuvas koki nors papildoma isejima.
Jam pakanka kokybes ir pan. ir nori jis tik paciu zemiausiu dazniu, tad esme ar eina jam pritaikyti turima creative ar ne. manau jam reiktu i tai atsakyti.
Bookmarks