pasiūlymas būtų ilgai forumą skaityt.
o šiaip pas tuos 2.1 ir visus kitus stiprintuvas yra pačio subo dėžėj.
Sweiki nusipirkau neseniai mashinike audi a4 kiek skaiciau kad ten tie aukshto daznio garsiakalbiai blogi ir panashiai, taciau nesu ash kzkox reiklus ir kai pagarsinu visai gerai groja tai man ju ir uztenka.. bet va ko truksta tai zemo daznio koloneles subotai noreciau paklausti ka patartumete isideti man ten to didelio garso kokybes nereikia ar lb stipraus.. ash tokia ideja turiu istatyti suba nuo creative 2.1 jis nedidelis ir jo galingumas gal tik koki 20w bet manau man uztektu taigi butu idomu ar isheitu ji pajungti kaip nors be stiprintuvo? be to jo ishmatavimai labai nedideli 16 cm x 19 cm x 26 cm. tai va butu idomu ishgirsti ka jus manot apie tai ir ar imanoma cia taip padaryt kaip ash galvoju o gal turit ir ka kitka pasiulyti
dekui
pasiūlymas būtų ilgai forumą skaityt.
o šiaip pas tuos 2.1 ir visus kitus stiprintuvas yra pačio subo dėžėj.
magas originalus? masina sedanas ar karavanas? pradžioje nuo tokiu dalykų pradedam, o savo minti tai gali pamirsti
taip magas originalus blaunpunkt audi beta cc ir ten tik 2 kanalai isheina ten tos garso kokybes tikrai nera bet man uztenka tik va noriu subo be stirpintuvo jei cia tox dalykas imanomaso mashina sedanas ir shita tai sakot mano sumanymas nieko nevertas..
tai td laukiu ka galit pasiulyt dekui
pasikeisti grotuvą ir susidėti priekinę akustiką geresnę - gros geriau nei su tuo tavo creative subu.
apie a4 yra nemažai kalbėta, ten surasi daug atsakymų į iškylančius klausimus.
pontifikas suprantu kad pyksti ant manes jog tyngiu skaitynet foruma ir valandu valandas gaishti laiko kol rasiu sau tinkama atsakyma taciau ash nenoriu nieko kesiti ir nenoriu kishti pinigu.. ash matai turiu atliekama creative ta suba ir norejau suzinoti ar butu imanoma kaip nors ji ten ikomplektuoti o jei ne tai ka nors pigiai nes speju cia tas kolones magas tai man kokius 500lt atsipirktu jei ne daugiau o ash noriu iki 50 lt![]()
subo grojamo zemo neisgausi is priekines originalios akustikos.
Zmogus uzdave zemiska klausima. Taciau reiktu zinoti ar turi tavo originalus grotuvas koki nors papildoma isejima.
Jam pakanka kokybes ir pan. ir nori jis tik paciu zemiausiu dazniu, tad esme ar eina jam pritaikyti turima creative ar ne. manau jam reiktu i tai atsakyti.
JDM dekui uz supratimazinok ten toj magej man rodos nera kazko tai papildomo ishejimo yra 2 lizdai 1 maitinimui kitas kolonelem.
pilnnai butu pakate i paieska ivesti zodi "logitech" . ne per seniausiai vienas asmuo buvo cia lygiai tokiu pat klausimu
http://forumas.i-klubas.lt/showthrea...light=logitech
nu ne tox pat klausimas bet dekui kad davei shia nuoroda db zinau kad galima pajungti matai jis junge visa sistema ir koloneles ir suba ir jis junge ne prie automagnetolos.. o ash noriu tik suba ir ji prie automagnetolos![]()
nu nejaugi tau ir sukramtyti viska reikianejaugi taip sunku pvz is duotos temos paprastas kolonkes (satelitus) paprasciausiai isbraukti is konteksto?
![]()
nu kas ish to kad ishbraukciau vis vien ten neparashyta kaip prijungtiman reikia kaip tixliai laida su laidu prijungti o ka ten vaikis prie akumo kzkaip jungia tai man neidomu ash noriu prie automagnetolos jungti
![]()
jeigu neisardyta jungti nori tai ir tu jingsi prie akumo, o jeigu isimsi stiprintuva tai tiesiog pajungi ant laisvo grotuvo kanalo, bet tokiu atveju filtro atskiro reiikes kuri kainuos nemazai.. vnz pigiausias variantas ir tau prie akumo jungti, o is mago imti tik signala...(sube esanti stiprintuveli kazkuo pavalgyditi taigi reikia)
![]()
tai ash nesuprantu ka tiesiog jungti du laidus kurie isheina ish subo prie akumo pliuso ir minuso ??? ir td viskas veiks taip paprastai?? kzkaip keistai atrodo...
nesiaku kokia srove turi eiti. nesupranti tu dvieju dalyku, tame suba yra Subas + Stiprintuvas Stiprintuvui reikia elektros saltinio kad jis veiktu (kokia konmkreciai itampa ten eina ant jo turetu buti parasyta) o subui reikia signalo is grotuvo, kad zinotu ka jis turi groti.
Principe jeigu tavo subas mitinamas 12V tai principe prijungi prie akumo, ikisi lineikas atvedes is grotuvo ir viskas
ant subo parashyta 12v ac kzkur skaiciau kad gali kilti bedu butent del to ac..
Po keitiklio turėtų eiti 12v dc, tai reiškia, kad įtampos keitiklį meti lauk ir jungi prieš jį laidus atvestus nuo akumo ir turi maitinimą.
tai kiek supratau tas keitiklis yra kuris 220v keicia i ta 12v ane? ar dar kox keitiklis yra paciam sube?
Tai ir yra tas keitiklis. Jis yra tik vienas, o kur jis sumontuotas aš nežinau. Kartais trafukas būna rozetėje, o diodai ir kondikai sube, o kartais ir viskas jame. Ardyk ir žiūrėk.
radau ash ji prijungtas prie razetes o po to jungias i suba dar parashyta AC adapteristai zjb td bandysiu jungt o kiek supratau kur yra ish subo parashyta audio input tai ta laida jungti prie mago ishejimo ku nu kartu su kolonkem ane??
tai shudas td kur ji jungti?? kad suprastu subas ka groti??? kur itampa stiprintuvui gauti jau moku db liko ta daly ishsiaishkinti![]()
grotuvas originalus? sei reikia kazkokiu budu susiorganizuoti linijinius isejimus...![]()
taip grotuvas originalus blaupunkt audi beta cc va jo schema:
![]()
vadinasi tau reikia arba grotuva nugabenti meistrams kad isvestu linijinius laidus is grotuvo, arba is kurs nors isigyti Hi-to-Low adapteritai yra blokelis susilpninantis jau sustiprinta signala ( iseinanti is grotuvo stiprintuvo, kaip pvz is tavo grotuvo ) iki nestiprinto, linijinio lygio signalo tinkamo standartiniam linijiniam iejimui
![]()
(Linijinio signalo itampa paprastai negali virsyti 4-5V, kai tuo tarpu is grotuvo isejimu iseina net iki 20V signalas)
aha supratau tai cia tas hi to low adapteris atrodo taip ?
o dar klausimas td kas pigiau isheitu nesht pas meistriuka ir prashyt kad padarytu jis tuos linijinius ishejimus ar pigiau isheis jei toki nusipirksiu?![]()
cia paprastas sakotuvas is 1 i 2
adapteris atrodo mazdaug taip
kainos ju svyruoja kazkur nuo 30 iki 60 lt uz gana paprasta toki irenginuka, taigi kas geriau suzinosi nuejes pas meistra ir paklauses kiek jo paslauga kainuos![]()
aisq dekui labai visiem uz pagalba ypac scorpionui db bandysiu lekt pas meistra ir klaustis kiek kainuotu ir td nuspresiu koki varianta pasirinkti ir tikiuosi isheis pajungti ta suba![]()
Bookmarks