Galėtum orentacinę kainą parašyt, atsirastų pasiūlymų... šiaip GZ man kažkaip tik su subais tesiriša, nors aišku, kiekvienas gamintojas turi ir gerų ir labai prastų produktų
Galėtum orentacinę kainą parašyt, atsirastų pasiūlymų... šiaip GZ man kažkaip tik su subais tesiriša, nors aišku, kiekvienas gamintojas turi ir gerų ir labai prastų produktų
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
kaip ir parašyta ta kaina ... akinius užsidėk![]()
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
oij nepastebėjaupasitaiko... Na buvo už tokias kainas naudotų alpine stiprų kurie būtų manau geriau... o šiaip visada gali pabandysi kas geriau tau...
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
O pavyzdziui sis Alpine modeliukas bus per silpnas mano garsiakalbiams?
MRP-F242
Techniniai duomenys:
V-POWER serijos 4/3/2 kanalų stiprintuvas. Galingumas prie 14,4V įtampos: 50Wx4 RMS (4Ω, 0,08% THD)
Bet galeciau nebent naudoto kaina patempt![]()
kolektyvas, kaip jam butu sis stiprintuvas?
http://auto.plius.lt/skelbimas/apsau...gnat/id-398036
normalus stiprintuvas
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Bookmarks