"Artūras-M" rašė čia:
Taip, nuo siol isskirtinis Epsilon group prekiniai zenklai Soundstream, PowerAcoustik, SPL, KOLE audio, Farenheit atstovai Lietuvoje.
Arturai mes zemesnieji Lietuvos pilieciai ir mums niekas nemoka po 3000 Lt. i menesi tai kad mes ir neturim is ko nusipirk SWR serijos subu sutinku gerai skamba bet pinigine tai tuscia![]()
![]()
SWR mes drasiai galim priespastatyti Lanzar Opti serijos subus cia kainos grupeje. O)watu grupeje SWR jie lenkia dvigubai ir tai tikri vatai o ne lubiniai.
"Artūras-M" rašė čia:
Taip, nuo siol isskirtinis Epsilon group prekiniai zenklai Soundstream, PowerAcoustik, SPL, KOLE audio, Farenheit atstovai Lietuvoje.
Na sakykim mano pozicija yra kitokia: tai yra jeigu pirkti, tai pirkti gerą daiktą, jei nepirkti tai nepirkti nieko."Niks" rašė čia:
Neturiu nieko prieš, būtų įdomu pasibandyti."Niks" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Sounds good"Niks" rašė čia:
Tik aš kaip senas paranojikas noriu matyti realią importuotojo galimybę ir norą stabiliai dirbti rinkoj, o ne laikinus užvežimus. Tai žinoma susiję su bendra Lietuvos rinkos situacija. Sorry už atvirumą, tai nieko asmeniško, tik požiūris.
Beje, šio mėnesio 16d. Kaune įvyks Asociacijos visuotinis susirinkimas kuriame bus priimami ir nauji nariai. Manau dalyvavimas šios srities sportinėj veikloj smarkiai pakeltų produkto reitingus
P.S. Esant rimtiems ketinimams ėl detalių yra PM.
.Na sakykim mano pozicija yra kitokia: tai yra jeigu pirkti, tai pirkti gerą daiktą, jei nepirkti tai nepirkti nieko
jauciu gera but milijonierium? :shock:
Jeigu būtų taip, tai nereiktų čia pergyventi kad neužtenka EMMA'i babkių varžybom, įrangai ir tt. Bet čia jau reikia perkelti į fantazijų skyrelį"Jetronic" rašė čia:
![]()
na matai jei pas mane butu atliekami 10000 tai ir neziureciau i subus uz 200 Lt. bet cia jau irgi i fantaziju skyreli![]()
"Jetronic" rašė čia:
ėėė, brolyti čia požiūris kitas. Man normalus grojimas yra panašus poreikis į valgymą. O subas tik prieskonis, kuris retai kada reikalingas![]()
Nu bet ciaumoji koki zlegtaini - zlegtainis kaip zlegtainis - just food, o uzsibarstai pipiriuko - akyse nusvinta... :tonqe: :lol:
The only brand I can not stand is a music that I hear.
Bookmarks