Anksčiau buvo audiopulse, tai 4" kainavo 45lt, 3" turetu kainuoti panasei.
Adresas: Kalvarijų g. 296, Vilnius
Sveiki,
kur gauti toky Fazika vilniuje: http://lietuvosgamta.com/exo/jbl.jpg ir kiek jis kainuotu?
Dekui ish anksto
Anksčiau buvo audiopulse, tai 4" kainavo 45lt, 3" turetu kainuoti panasei.
Adresas: Kalvarijų g. 296, Vilnius
Audioprojektuose - 35Lt
As irgi tokia daraus JBL4-12. Kas bus jei fazikas bus 4cm trumpesnis vietoj 34 bus 30cm?
blogai bus
neskiesk... rezonuos truputi kitame (aukstesniame) daznyje - geriau "kals"...![]()
Na jusu teise rinktis, jei genio efekto siekia tai tegul daro, bet mano suwokimu gumbas atkurimo juostoi yra blogai. :evil:
Yra kurnors ju duomenys? paskaiciuotme koks ten tas gumbas ir wiskas butu aisku.
wa jus dar man pasakykit, kodel paweiksliuky faziko ilgis 9" o jus fazika paimat 34cm. Man atrodo, kad colis lygtais 2,6cm, o ne 3,6. Ar ir cia suklydau? Nes dabar negaliu susimuliuot.
pas mane GT4-12
duomenys
deze: vented 63.72Ltr
fazikas: diametras 4" ilgis 13.3"
RMS 250W
23-450Hz
Varza 4.0Ohms
93dB 2.83V@1m
Revc 3.56 ohms
Levc 2.54 mH
Sd 531.0 cm2
Bl 14.78Tm
Vas 91.12Ltr
Cms 227.58mikroM/N
Mms 181.74g
Mmd 174.70
Fs 24.75Hz
Qms 6.46
Qes 0.46
Q 0.43
Hag 33mm
Hvc 8.0mm
Xmax 12.5mm
Nu atrodo visus duomenis surasiau
pakyla tik ~2db tai gali trumpint. Nemanau, kad pajausi skirtuma. beja pagal mano programa ten jau ir taip gamintojas padares gumba didely
Šitas garsiakalbis tinka tik uždarai dėžei 35ltr normaliai dampintas .Jei nori minkštesnio boso galima didinti dėžę iki 40-45 ltr.fazike jis nedirbs taip kaip dirba garsiukas skirtas fazikui.Jei kiši į faziką tai jis vilksis paskui kaip vėžlys ir dar bus ir daugiau negerovių."Dzaulis" rašė čia:
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Ir is grafiko matyti, kad chaosas kai jis buna vented dezej. Cia garafikas kai jis vented dezej pagal gamintojo parametrus.
http://www.emma.lt/store/gt4_12.JPG
Tu matai tik grafiką bet kai paklausytum tai išsigąstum.
Galima būtų pirmos kategorijos Band pasą iš jo padaryti.Jis tam tinka.
Realiai bus dar baisiau, nei grafike. Programa yra tik įrankis, bet kaip ir visais įrankiais pirmiausia reikia išmokti dirbti, o ne makaluoti.....
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Laba! :wink:
Jei jau kalba eina apie fazikus tai kiek ar kaip pasikeistu grojimas jei patrumpinti fazika 5 cm ? Siaip deze vented, 35ltr subas DLS w512c. Siaip rekomenduojama apie 35-30 cm. Tai koki pasirinkt ( muzikyte geniu daugiausia). Kiti sako pabandyk, o tai ka reiks daryti kai paaiskes kad su 35 cm buvo geriau, o 5 cm jau bus nurezti.
pasidalinkit patirtim :smt035
Sužinosi apie instaliatoriaus klaidų kainą nes varysi pirkti naujo.
Neymanoma visko sužinoti forume.Yra tokių dalykų kaip įsigilinimas į sistemą kad duoti patarimą, o tai darosi garaže ir už pinigus nes forume napažiūtėsi kur kas sujungta ir kaip.
Supratau :wink: ,
padarysiu fazika 32,5cm ilgio ir bus vidurys tarp rekomenduojamo ir dziaugsiuos tuom kas bus nors bus gal ir nelabai gerai. Sekanti auto patikesiu profam ir eisiu dirbt savo darba ka moku. O gal darbais apsikeisim? kas ten zino. Gal bus "paslauga uz paslauga" 8)
O jei daryti bandpassa tai jau mano nupirktas fazikas kaip ir netiktu. Jei gali paziurek kas gautusi su tokiu faziku 10cm diametras ir 30cm ilgis. Buciau baisiai dekingas."Aiwaras" rašė čia:
O gal kam reikia tokio faziko kaip mano gal galetu kas keisti i toki koks man tiktu bandpassui? Siaip yra geras su uzapvalintais galais.
Jei bus 10cm skersmuo tai grafikas pagrazes, taciau padides oro svilpimas ir bus iswis blogai. kaip sake jau profai ne wiskas grafike atsispindi. Daryk kaip pataria uzdara.
[[/quote]O jei daryti bandpassa tai jau mano nupirktas fazikąs kaip ir netiktu. Jei gali pažiūrėk kas gautusi su tokiu faziku 10cm diametras ir 30cm ilgis. būčiau baisiai dėkingas.
[/quote]
Tiks tik reiks ilgį sureguliuoti pagal paskaiciavimus.
Tai pas mane dabar uzdara 34L deze. Kazkaip noreciau tokio grazesnio skambesio tai galvoju ka daryti."Aiwaras" rašė čia:
Banpasas turi daugiau slėgio negu uždara dėžė.Pats jo nepasidarysi todėl kad daug dalykų reikia suderinti.
Tai jeigu padarysiu pagal gamintojo nurodymus kaip suprantu bus :butthead:"Artūras S" rašė čia:
cia priklauso nuo gamintojo poziurio i galutini rezultata. jei poziuris buna teisingas, tada tokiomis rekomendacijomis galima vadovautis. jauciu kad jbl rekomendacijos bus optimizuotos geram putimui, bet vistiek pagal gamintojo rekomendacija pagamintas banpasas jauciu bus geriau nei fazikas..."Dzaulis" rašė čia:
koks turi būti faziko dažnis?
Priklausomai nuo garsiuko parametrų ir dėžės dydžio derinasi faziko išmieros.Suderinime iškart dalyvauja :
1.Garsiakalbis
2.Dėžės dydis
3.Faziko diametras ir ilgis.
Skirtingo dydžio dėžėse su tuo pačiu garsiuku faziko išmieros skirsis.
o as turiu toki suba phase evolution multi ohm 12.gamintojas rekomenduoja 45 litru deze su 10 cm skermens ir 30 cm ilgio faziku.kai manote ar verta daryti tokia deze?
garsiakalbio parametrai:
Fs 32 hz
Qes 0,36
Qms 8,92
Qts 0,34
VAS 37 l
Xmax 18mm
Spl 92 db
4 rites po 2 omus
klausoma muzika siuolaikine geniu.gal kas patartumet?
Šituo klaisimu kreipkis į pardavėją.
pardavejas pasakys daryt tokia kokia parasyta.o kokia jusu kaip profu nuomone?
Nesu dėjęs.
Bookmarks