ir prie subo pajungimo parasyta 4Ohm Final impedance,tai kiek suprantu jis yra 4ohmu
sveiki turiu JL suba,bet nezinau jo galingumo jo skersmuo 23cm,pajungtas ant alpine mrp-m350,atrodo groja neblogai,bet butu gerai suzinot subo galinguma,cia kelios foto,jai eis ydeti
ir prie subo pajungimo parasyta 4Ohm Final impedance,tai kiek suprantu jis yra 4ohmu
125w RMS skalėje.![]()
sveiki,sveiki kiek sis monoblokas turi rms,nes internete skaiciau,kad turi 200rms prie 4ohm,o prie 2ohm 350rms ar tai teisybe?ir kaip reiktu pajungt,kad butu 2ohm,cia turbut toki suba reikia turet 2ohm ar as klystu,dekui
cia tikrai zinai?ar tik speji?
ir dar koks subas jam tiktu idealiausiai
tai nedaug,o jam tinka pvz ALPINE mrp-m350 monoblokas?
Tinka. Tavo turimas žemadažnis yra 4omu, o stiprintuvėlis prie 4omu atiduoda 200w rms galios. Stiprintuvas yra kiek galingesnis, kaip ir turi būti. Tik nenaudok jau kokiu bass boost ir t.t.
Nu tai žūrėk:
garsiakalbis 125w
stiprintuvas 200w (700w max)
skirtumas galios jau gaunas 75w perviršyjimas
jei naudosi bass boost funkciją stiprintuvėlis atiduos dar didesnę galią, prasidės iškraipymai ir šiaip per daug bus![]()
aisku,o gal zinai koks tam stiprintuvui subas tiktu idealiausiai?nes kiek zinau prie 2ohm jis turi 350rms
ir dar,kazin to subo deze nepermaza,nes kaskaip ji man labai maza atrodo
Tu nekurk kelių temų su tais pačiais klausimais. Ir gali papildyt seną žinutę, nerašyk kelių naujų. Dėl parametrų esi višiškai teisus. O garsiakalbio žymiai galingesnio už esamą nepajungsi, jei yra vistik noras reikia žiūrėt kažką iš jautresnių. Bet pačiam reiktų apsispręst ko nori - valinimo ar kažkokiostai kokybės?
ir galingumai ir dėžių išmatavimai prisegtam faile
Tai kogero ne per maža ta dėžė, dokumentuose raso ~21l iš akies žiūrint panašiai ir bus.
aisku,o jai pvz.jy idejus y palange,ar gautusi kas nors,zemas turbut butu mazesnis?
o is alpine subu,koks jam tiktu,nes noreciau turet vienos firmos abu daiktus
I palangę betkokio subo neįdėsi. Tam naudojami "free-air" tipo žemadažniaiTam nepritaikytą garsiakalbį naudodamas atviram plote gali paprasčiausia suplėšyti.
net gi ir taip dar gali but,aisku,tai jis netinka y palange tada
o kas tiktu vietoj jo man,nes bmw3-sedane,kaskaip idomiai jis bumsi,daugiau uzia gal,o as noreciau biski daugiau kalimo
Last edited by juoduxx; 2009-08-09 at 04:51 PM.
gal kokį swr 10" pajungus ant 2omų į fazikinę dėžę įdėjus ir užkalentų tau![]()
Rover 600
Hertz Mille
Audison LRx
as manau kad beda blogame sumontavime, pabandyk suba pasideti ant galines sedynes ir pasiklausyti kaip jis groja salono turyje, o ne bagazineje.
taip pat reikia visus bas bustus atjungti + padaryti kad filtrai nufiltruotu auksciaus 60-70 hz atsizvelgiant i komponentus ir t.t.
sitie subai nebuvo tokie jau prasti manau kad reiktu pasizaisti su nustatymais ir bandyti sumontuoti taip kad subo difuzorius butu salone ir viskas pasitaisys greiciausiai
ir beje kai be priezasties siulo pakeisti suba pvz i swr nors nera garantuoti kad zmogui tiks ir patiks man darosi keista
kiek as klausiai swr - jie yra siek tiek kietoki bet nera nei plaktukai nei kalantys - pas mano zmona swr 1222d idejau i 19 ltr deze ir groja kuo graziausiai nei kala nei ka - manau cia tik priprato visi prie minkstu ir skystu subu del to ir saukia kad swr kietas.
kad pas mane nera tu bass boost,pas mane magas alpine,subo valdimas ir t.t o tai laoud funkcija irgi isjungti?ir dar pastebejau,kad jis veikia geriausiai ant puses mago garso ant 16 kaskur,na bent pasmane,pas kitu aisku skirtusi,o atsukus daugiau,sumazeja zemi
louda isjungti reikia visiskai ir visada ir pamirsti kad toks daiktas yra
bass ir treble irgi ant 0.
suba prisuki tiek kad jo girdetusi tik papildymas o ne baubimas
Paeksperimentuok su atnesimu i salona - suprasi kad reikia gerai sumontuoti suba o ne tik dezia i bagazine imesti
beje ne subas uztyla o auksti jauciu rekti tau pradeda![]()
bass ir trible pas mane ir yra ant 0,aisku,reiks ryt paeksperimentut,aisku jis turbut salone geriau gros,bet kaip jy ten itaisysi,jis juk ne palangem skirtas
o tai loud kam? šeip su loud gauni kažką panašaus ką ir naudodamas "powerful" akvalaizerio režimą, arba kitaip "happy face equalizer", tik su loud garsinant mažėja garso lygio skirtumas tarp dažniu juostų
nematau jokių problemų pasidėti jį ant galinės sodynės, arba įdėjus i palangę prikabinti jam iš apačios dežutęaisku,reiks ryt paeksperimentut,aisku jis turbut salone geriau gros,bet kaip jy ten itaisysi,jis juk ne palangem skirtas
į palangę įdėt ir dėžę po apačia pakabint. šiame forume sočiai žmonių kurie gali tau pagelbėt šiuo atveju, jei pats nesugebėtum![]()
pvz.kas nes prie aparaturos tik dabar tepradejau krapstytis po biskio turbut jai jy ideciau y palange efektas butu geresnis
![]()
Bookmarks