bass ir trible pas mane ir yra ant 0,aisku,reiks ryt paeksperimentut,aisku jis turbut salone geriau gros,bet kaip jy ten itaisysi,jis juk ne palangem skirtas
bass ir trible pas mane ir yra ant 0,aisku,reiks ryt paeksperimentut,aisku jis turbut salone geriau gros,bet kaip jy ten itaisysi,jis juk ne palangem skirtas
o tai loud kam? šeip su loud gauni kažką panašaus ką ir naudodamas "powerful" akvalaizerio režimą, arba kitaip "happy face equalizer", tik su loud garsinant mažėja garso lygio skirtumas tarp dažniu juostų
nematau jokių problemų pasidėti jį ant galinės sodynės, arba įdėjus i palangę prikabinti jam iš apačios dežutęaisku,reiks ryt paeksperimentut,aisku jis turbut salone geriau gros,bet kaip jy ten itaisysi,jis juk ne palangem skirtas
į palangę įdėt ir dėžę po apačia pakabint. šiame forume sočiai žmonių kurie gali tau pagelbėt šiuo atveju, jei pats nesugebėtum![]()
pvz.kas nes prie aparaturos tik dabar tepradejau krapstytis po biskio turbut jai jy ideciau y palange efektas butu geresnis
![]()
i palange montuoji o is apacios jam deze, o jei yra slidziu anga galima ir ten montuoti - kad ziuretu i salona o is nugaros jam deze
beje pradziai deze atsinesk i salona ir pabandyk susireguliuti - jei tiks ir patiks tada gali montuoti i palange ar pro slidziu anga (jei tokia yra), o jei vistiek netenkins grojimas teks parduoti ir kazka rimtesnio ieskoti![]()
jo,yra slidziu anga,bet tada reiktu kaskaip sedyne perdarineti,gi nieko nesigirdes per ta vata sedynes![]()
tai vat tas ir yra,kad pas mane nesilanksto galines sedynes vidurys,bet yra reme palikta ertme,ja tik reikia ismusti ir kaip galvoju,turbut reiktu tada keist galine sedyne
Bookmarks