pasirodo pas mane buvo 2150
pasirodo pas mane buvo 2150
is esmes viskas tas pats...tik, kad mano nurodytas modelis silpnesnis
pioneer-p80rs *seas lotus RT27F *polk audio sr6500 *tru tecnology b-475 *polk momo c 300.2 *jl audio 12w6v2 *signat instaliacija
Geri stiprintuvai, visi jlai rūko.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Poweramper geri stiprintuvai ir mineto stiprintuvo garsas tikrai nepanasus i WRX ir aplamai i audison, labiau priskirciau prie DLS. Pakankamai saltas su gera dinamika ir geru viduriniu registru. Lyginant su JL tai Poweramper ir JL skirtingo pasaulio stiprintuvai. vieni muzikai kiti popsuhai/akims.
ačiū vyrai už išsakytas nuomonesgreitu laiku pats galėsiu jau įvertinti to poweramperio galimybes.
pioneer-p80rs *seas lotus RT27F *polk audio sr6500 *tru tecnology b-475 *polk momo c 300.2 *jl audio 12w6v2 *signat instaliacija
Na tu kalbi apie save o as kalbu apie save. dar iki tau ji paturejus as ji savo sistemo
j gerai prasitestavau ant akustikos su Audison sedici lyginau, ir tikrai nieko bendro su audisono braizu neturi, o DLS A serijos as dar turejau kada tu dar net nesapnavai apie DLS... ir jis tikrai groja i DLS puse tik kur kas energingiau ir vidutinis registras super isreikstas.
Last edited by AutoBoomsas; 2009-08-24 at 10:44 PM.
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Bookmarks