Jei kalbame apie rusiškus žurnalus, tai aš greičiausiai ne tą turėjau omeny. Jei neklystu buvo praeitų metų Avtozvuke irgi 3-kas universalas irgi subas su stiprais po grindim bagažinėj, galva Alpine F1, priekyje trijuostė akustika (kokia tiksliai - neprisimenu) plius procesorius.

Būtų labai įdomu paskaityt tą Car&Music apie kurį jūs visi šnekat. Petrai, gal turi? Galėčiau duot ana Avtozvuką.

Kas man nepatiko tame automobilyje, aprašytame Avtozvuke, kad tweeterius sumontavo ant priekinės panelės ir dirbo jie atspindžiu nuo priekinio stiklo. Viduriai buvo "pasodinti" į pischialkų vietą prie veidrodžių. Gal groja ir nuostabiai, bet atrodo taip ugly, kad nėra apie ką net šnekėt.

Pas BMW originaliai jei audio variantas Harman Kardon viduriai yra duryse kaip ir priešbosiai. Aišku, tas Kardanas visai negoja ir vidurių orientacija gaunasi labai keista, daugiau vairuotojui į kojas. Na ir vietos ten mažai. Kupoliniai viduriai būtų vienas iš galimų sprendimų, bet jam ryžčiausi tiktai tada, kai jūs visi profai vienu balsu man patvirtintumėt, kad į tą vietą neįmanoma padoriai įmontuot nors 10 cm difuzoriaus.

Ir jokių procesorių. Procesorių galiu pripažint tik tada, kai nebelieka jokių kitų priemonių scenai padaryti. Taškas. Ir nebandykit manęs įtikint, kad procesorius yra gerai :-).

O šiaip norėtųsi susitikt ir su vienais ir su kitais ir pažiūrėt ką jūs siūlot. Šiaip tai vertinu visų profų nuomonę, bet sprendimą esu linkęs priimti pats, kad paskui nebūtų ko kaltint :-). Petrai, tu pirmas :-)