Diskusijose ir ginčuose gimsta tiesa :!: Taip ir turi būti, tam šis forumas ir reikalingas, kad žmogus be baimės galėtų paklausti, o kitas be baimės išsaktų savo nuomonę.... DEMOKRATIJA. :wink:
Klausykit baikit savo asmeninius interesus aptarinet.. as ta pazystu as ana... o tu zinai ar nezinai.. man visiskai yra neidomu cia tokias nelaimes skaityt.. Profesionalai esat o elgetes kaip vaikai smelio dezej.. slykstu..
Klausimas tai kaip jus darba atliekat ir kur jusu objiektyvumas ????????
"Man tai tik Alpina, kitas man tai tik JVC, kitas man tai tik Nakamichi... trecias visi jus durniai Mcintosh yra geriausia.." Kazkokie kliedesiai...
Blyn jei profai esat tai ir kalbekit kai profai!!!!!
Diskusijose ir ginčuose gimsta tiesa :!: Taip ir turi būti, tam šis forumas ir reikalingas, kad žmogus be baimės galėtų paklausti, o kitas be baimės išsaktų savo nuomonę.... DEMOKRATIJA. :wink:
as kalbu apie asmeniskumus.. tai jei as tave pasiusiu ant 3 raidziu tai kodel turi tai skaityti kiti? as tau rasysiu i privata.. apie ka ir kalbu kai kalba krypsta apie asmeniskumus.. kelbekite asmeniskai..
"Svajūnčikas" rašė čia:
Su saugumu blyn, ot vaizduotės trūkumas![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Apie tai kalbėti man draudžiama :nebandyk:"Artūras-M" rašė čia:
Che che, prie bonkos visi išsikalba :-D Paksius ir tas išsiamsėjo"Svajūnčikas" rašė čia:
![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Bookmarks