Citata "KirviZ" rašė čia:
mokamai ar nemokamai, ir kiek mokamai derybu klausimas. Bet jei atmauni su fyrintais daiktais, arba ne is firmos pirktais tai to pasekoje:

1. Firmos vadovas neatsako uz galutini rezultata, nes pats neparinko daiktu tavo norimui rezultatui.
2. Firmos vadovai taip gerai neismano kitu daiktu nei tu, kuriais prekiauja ir pazysta kaip nuluptus.
3. Darant dydesne pinigu apyvarta automatiskai dideja ir vadovu lankstumas, nuolaidos, islygos ir etc.
4. Susimontaves firmoje ju prekes ir negaves norimo rezultata, nors turėsi kam prota papist ir paskui forumuose pavaryt :-D kaip lietuviui nors tokia uzuojaut :-D
5. Garantijos, lojalumo korteles ir etc.

apie tai jau sneketa diskutuota pyktasi tustanti kartu, vieni mano taip, kiti kitaip. Ieskom teisyngo atsakymo. Tas kuris nusiperka is kaimyno nukauta maga ir nejaucia sazines grauzaties, tai jam gerai. O as negaleciau. Delto mano nuomone isvardinta pirmuosiuose 5 punktuose

ir isvis pabukim optimistais ir idealistais:
Viena grazia diena, niekas nieko is masinu nebepyzdina, signalizacija gautum nebent antikvariate, visi perka viska firmose, ten ir montuojasi, nes kainos jau nepalyginamai zemesnes. Konkursuose susirenka 500masinu ir apie 2000 mergaiciu su mini sijoneliais ir su miniakais visos :-D per Varžybas isgeriama bent 2-3 tonos alaus...... echhh isisvajojau o ne kaip dabar, koks cia supyst...as magas??? kur delfinai? pas mano draugeli magas uz 300 (snuki prisiderino) ir tai plaukioja, o cia dabar kas??? o kur kiausai? kam tos trys kolonkes priekyje? tik vienas subas??? hahaha, šūdas ne aparatura! Bet cia juk JBL wgti! Koks skirtumas, subu turi buti minimum trys, na jei nera pinigu tada du, kilowatu bent 3-4, nieko jus cia neismanot, net kiausu nežinot... Kasdienybe...
is praktikos galiu pasakyt kad tie tavo 5 punktai -ekonomine reklamine propaganda. :-D