Citata Artūras-M link=topic=1265.msg14132#msg14132 date=1106559579 rašė čia:
Citata "INXS" rašė čia:
[Uztenka pažiūrėt i sio forumo skelbimus, alpine 9835r buvo tik ideta kaip minejo varzybom, o dabar jos kaina 1500lt(kiek buvo prieš metus manau pamenat).
Šiaip, tai jį parduoda instaliatorius. Dabar šito aparato kaina yra ~2100 Lt Tai visiškai logiškas variantas. Plius kito tokio varianto nusipirkti Lietuvoj už tokią kainą 35 gali nepasitaikyti bent metus. Ir tai jau greičiausiai bus vogtas. Šitų modelių Lietuvoj parduota labai mažai ir esu vienas iš tų, kad jiems reikia mažinti kainas ir eiti ant mažesnio pelno, kad tik žmonės galėtų juos įsigyti, o ne pirktų vogtus Becker ir dar rėkautų, kokie jie geri. Esu ne su vienu tokiu rėksniu apimtu euforijos susidūręs. Tik po kurio laiko, tas rėksnys pats sako koks buvo durnas, kad pasidavė muilino garso įtakon... Becker Mexico PRO geras aparatas, bet tik tada, kai jį visą kastruoji perkastruoji. Tas pats ir su Nakamichi CD-45.
tu man kvailam paaiskink kuom vogtas bekeris uz 400 prasciau groja negu tavo toks pats uz 2000lt? kazkoks tu paranojikas,viskas kas ne nauja ir pigiai parduodama yra vogta,nusisneki...