Aš nesuprantu kokiam b......m reikia būti, kad tik užsiregistravus forume, tik ką pažymėjus kad sutinki su taisyklėmis, net registracijos metu esant įrašui pajuodintu šriftu apie tai, jog forume privaloma rašyti lietuviškai, ir še tau!
taigi turiu golfa 3, 1997metu coupe. Planuose: galvaioneer DEH-P6000UB, galas:JL. 10W3v3+250/1v2 priekis:komponentai+ jl A2150. Taigi klausoma muzika daugiausia progresyve house. ka patartumete is komponentu i dureles su podiumais. ir ar ka paminejau auksciau yra normalu uz toke kaina 1500-1700lt. be mages.
Aš nesuprantu kokiam b......m reikia būti, kad tik užsiregistravus forume, tik ką pažymėjus kad sutinki su taisyklėmis, net registracijos metu esant įrašui pajuodintu šriftu apie tai, jog forume privaloma rašyti lietuviškai, ir še tau!
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
+37061857133 edmas
nebūna golf coupe![]()
Dvejos durys ir yra Coupe.
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
Atsiprašau. Bet vistiek būtu malonu gauti atsakyma i mano klausyma.
Viskas labiau priklausys nuo to, kaip paruoši automobilį ir kaip sumontuosi. Apie tai yra gausybė informacijos forume. Pasinaudok paieška prieš klausdamas patarimo ką pirkti ar kaip montuoti. Patikėk, gausybė klausimų atkris arba iš viso nieko nesuprasi. Pirmu atveju - sveikas atvykęs, antru - linkiu sėkmės, šis forumas ne tau![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
ar 10W1 labai duotu i kaulus 10W3?
Pirma išmok lietuviškai rašyti, o antra sudėliok teisingai klausimą, manau norėjei paklausti ar 10w3 labai duotų į kaulus 10w1?žinoma duotų, juk w3 jau kita klasė,mano manymu w1 atgroja savo pinigus, bet w3 daug sodresnis žemas.
Bookmarks