+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 34

Tema: Naujokams privaloma perskaityti!

Hybrid View

Aktyvus mersas32 can only hope to improve mersas32's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2009
    Vieta
    Siaures Airija
    Amžius
    43
    Žinučių
    201

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    O kad man nuo 2003 metų reikia loti apie elementarią kalbos kultūrą, elementarią pagarbą kitiems (informacijos paieška, išsamus problemos išdėstymas, pateikta papildoma informacija reikalinga problemos supratimui) čia yra norma? Šiandien "Savas" grupės narį užbaninau už tai, kad jis absoliučiai ignoruoja net ir tokį užrašą kurį dabar visi mato forumo viršuje. Aš žinau, kuriems žmonėms yra realios problemos su minčių reiškimu raštu lietuvių kalba, tačiau aš tai ignoruoju. Bet yra tie, kurie iš principo jaučiasi išdidūs būdami gezais, va tuos baninsiu be gailesčio.

Aš tuo labiau. Šis forumas turi savo taisykles, kurios daug maž yra išdėstytos čia. Yra du variantai - su jomis sutikti ir laikytis, arba pamiršti apie šio forumo egzistavimą.
    O tu ne tik kad nepasidomėjai taisyklėmis, tačiau net cituoti normaliai neišmokai. Nekalbu jau paie tai, kad nepadarei to, ką aš parašiau šiek tiek aukščiau, atsakydamas Black Scorpio. Yra pilnas Help anglų kalboje, kuria parodei kad moki daug maž naudotis. Tai ko tu reikalauji pagarbos sau, jeigu neparodei elementarios pagarbos bendruomenei į kurią atėjai?
    Nemanau, kad esi turintis už mane daugiau kompetencijos apie internetinį bendravimą. Jeigu turėtum, nebūtų kilę jokių nesusipratimų. Šio forumo paskirtis ne amžinai atsakinėti į nesuformuluotus klausimus, o kaupti patirtį žmonių, kurie nori ir gali ta patirtim dalintis, bei gauti.
    atsakysiu, nes tai privalau padaryti- apiginti savo nuomonę.
    atsakydamas į Black scorpio nieko nenorėjau cituoti.

NEREIKALAUJU jokios pagarbos iš nieko ir niekada juo labiau iš forumiečių kurių nei vieno asmeniškai nepažįstu.

Nesiekiu įrodyti niekam jokios kompetencijos nes man tai neįdomu aš esu sau seniai įsirodęs savo kompetencija dabar man kiti žmonės rodo jų komptenciją kai nori gauti darbo, todėl dabar būdamas 35 erių galiu sau leisti sėdėti prie pc ištisą dieną ir užsiiminėti savo homiu- car audio.

Nematu jokio nesusipratimų.
    Viskas labai aišku. Kreipiausi į žmogų su ''emme'' logo patarimo. Tu užsipuoliai ir sumenkinai mane ir visus kitus nepatyrusius sio forumo ir viso pasaulio jaunuolius. Aš pabandžiau paaiškinti kad taip nėra. Tada tu griebiaisi savo ''šautuvo'' grąsindamas visus blogiečius ''išbaninti'' ir prisikabindamas prie mano citavimo nesklandumų išvadinai mane gezu ir arogantiška persona.

tavo forumo apibūdinimas aiškiai išskiria ''silpnuosius'': '' kaupti patirtį žmonių, kurie nori ir gali ta patirtim dalintis, bei gauti."
    kurie nori ir gali. aš noriu, bet negaliu, nes neturiu tos patirties tai ką man dabar daryti, aš jau netinku į forumo apibrėžtį???

Būtent tą ir kartoju, kad baikit skaldyti žmones į fuksus, pažengusius ir expertus!!! Neiviename užsienio (pažengusių valstybių kur asmuo yra vertinamas kaip asmenybė o ne fuksas) forume Jūs nerasit suskirstymų į rangus.

Baikim tas nesamones su patirtim ir pasikėlimais.
    Žmogus turi klausimą jį išsako, kitas žino atsakymą,- pasisako.
    O ne atsakymų 1,2...o sumenkinančių pasisakymų 10. Lietuviai vienykitės gyvenkit draugiškai nepykit ir neskaldykit... juk krizė
    Visi kalba apie ekonominę krizę..., kada Jūs atsibusit kad ištikrųjų esate kultūrinėje krizėje. Išvažiuokit pažiūrėkit kaip tarpusavyje bendrauja kitų tautų žmonės. Vokiečiai, anglai, amerikonai, tie patys lenkai. Jei negalit nuvažiuot nueikit į forumus:
    klangfuzzi.de
    talkaudio.co.uk
    caraudio.com
    onlinecarstereo.com

Nerasit tokių bajerių kokie vyksta čia pas mus
    Ramybė Jus telydi

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata mersas32 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    NEREIKALAUJU jokios pagarbos iš nieko ir niekada juo labiau iš forumiečių kurių nei vieno asmeniškai nepažįstu.
    Blogai, o aš priešingai - reikalauju, kad žmonės ir jų laikas būtų gerbiami. Na skirtumas gal tik tas, kad didžioji dauguma gerbiamų yra pažįstami ir offline....
    Nesiekiu įrodyti niekam jokios kompetencijos nes man tai neįdomu aš esu sau seniai įsirodęs savo kompetencija dabar man kiti žmonės rodo jų komptenciją kai nori gauti darbo, todėl dabar būdamas 35 erių galiu sau leisti sėdėti prie pc ištisą dieną ir užsiiminėti savo homiu- car audio.
    Čia daug tokių ir vyresnių. Man 47, jeigu ką ir jeigu teisingai atsimenu....

Viskas labai aišku. Kreipiausi į žmogų su ''emme'' logo patarimo. Tu užsipuoliai ir sumenkinai mane ir visus kitus nepatyrusius sio forumo ir viso pasaulio jaunuolius. Aš pabandžiau paaiškinti kad taip nėra. Tada tu griebiaisi savo ''šautuvo'' grąsindamas visus blogiečius ''išbaninti'' ir prisikabindamas prie mano citavimo nesklandumų išvadinai mane gezu ir arogantiška persona.
    Žiūrėk mano pirma citatą šioje žinutėje
    tavo forumo apibūdinimas aiškiai išskiria ''silpnuosius'': '' kaupti patirtį žmonių, kurie nori ir gali ta patirtim dalintis, bei gauti."
    Bet neatšaukė pagarbos "stipriesiems", tai yra tiems kurie pasiryžę savo patirtį atiduoti.
    kurie nori ir gali. aš noriu, bet negaliu, nes neturiu tos patirties tai ką man dabar daryti, aš jau netinku į forumo apibrėžtį???
    Tu gali savo lygį labai greitai pakelti, pasivartęs forumą. Sutinku, sunku kapstytis mėšle, tačiau aš su tuo kovoju kaip galiu. Ne tik aš, Moderatoriai, kai kurie seni nariai taip pat taip pat. Už tai jiems padėka ir visokeriopas mano palaikymas.

Būtent tą ir kartoju, kad baikit skaldyti žmones į fuksus, pažengusius ir expertus!!! Neiviename užsienio (pažengusių valstybių kur asmuo yra vertinamas kaip asmenybė o ne fuksas) forume Jūs nerasit suskirstymų į rangus.
    Manau smarkiai klysti arba paprasčiausiai esi nedėmesingas. Aš dalyvauju ne tik šiame forume, bet ir kai kuriuose kituose stambiuose (stambiausiuose) iš tos srities kuri mane domina. Suskirstymas į rangus yra visur ir atvirai kalbant, aš niekur nemačiau, kad pats forumo administratorius leistųsi į tokias polemikas, kaip kad leidžiuosi aš. Na, bent jau man atrodo, kad esu pakankamai liberalus
    Pvz prieš kelias dienas gavau špilką nuo Anatolij Manakov (tikiuosi nereikia aiškinti kas toks) ir buvau pasiųstas pastudijuoti teorijos. O gavau už tai, kad pavadinau pereinamąjį (tarpkaskadinį) kondensatorių - prochodnym (iš esmės prochodnoj rusiškai yra tecnologiškai atskira kondensatorių rūšis, naudojama super aukštam dažnyje). Forume debatų nevarinėjau, tačiau jam asmeniškai priminiau, jog esu ne rusas ir pas mane ne visada mintys dėstosi rusiškai, dažnai vertimus iš lietuvių/anglų darau on the fly. Tada ir gaunasi ne visai tikslūs terminai. Papildomai jam įkirtau, kad jis irgi per daug technokratas, o nesivelia į metafiziką, kurios garse yra daug. Gavau ilgą atsakymą į PM su jo laipsniais, (beje, jam jau 60) ir paneigimą mano nuomonės, kad jis yra tecnokratas pavyzdžiais iš jo techninių sprendimų. Na man teko sukurti dar ilgesnį laišką atsakymui Iš esmės, jis yra teisus, publikai nerodo visko ką turi pats, nes publika jo nesupras. Palieka rimtesniems sugromuluoti ir atrasti daug ką patiems. Iš kitos pusės, yra blogai, jeigu kitas rusų audio Grandų dalį savo samprotavimų apie metafizikos įtaką garsui neskelbtų, aš ko gero būdamas tik 47 dar nebūčiau sužinojęs ir reiktų pačiam ilgai grybauti kas yra kas. Mintyje turiu A.Lichnickį (Brig stiprintuvo autorius), jam dabar per 70. Tačiau pastarąjam klijuojamos įvairios etiketės.... Kad taip man šių žmonių smegenų turinį perimti Tai yra Gero Garso Grandai.

Žmogus turi klausimą jį išsako, kitas žino atsakymą,- pasisako.
    Miroslovas surašė viską labai taikliai, dėl to aš ir atskyriau tą dalį, dėl to atsirado ši nauja tema, kurią labai verta perskaityti visiems naujokams, nežiūrint į visus temos vystymosi nesklandumus...

Trumpai perfrazuosiu: kam kažką rašyti, jeigu žmogus nesupras apie ką kalba? Dėstyti viską nuo nulio yra per daug ilgas kelias.

O ne atsakymų 1,2...o sumenkinančių pasisakymų 10. Lietuviai vienykitės gyvenkit draugiškai nepykit ir neskaldykit... juk krizė
    Krizė visiems į naudą, seniai tai sakiau.
    Visi kalba apie ekonominę krizę..., kada Jūs atsibusit kad ištikrųjų esate kultūrinėje krizėje. Išvažiuokit pažiūrėkit kaip tarpusavyje bendrauja kitų tautų žmonės.
    Patikėk, žinom Šitas forumas yra "Gero Garso Mėgėjų Forumas" ir ne tik automobilinio garso.. Ir jis toks bus, arba bus velniop viskas ištrinta.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Registracijos data
    Feb 2009
    Vieta
    Siaures Airija
    Amžius
    43
    Žinučių
    201

Pagal nutylėjimą

[quote=Artūras-M;101410]Blogai, o aš priešingai - reikalauju, kad ž

Labai dėkuij už tavo laiką ir laišką.
    Viskas ore. labai daug teisybės ypač kad moderatoriai nedominuoja debatuose.
    Tik va dėl tų rangų. Vis dar jaučiasi tas tarybinis palikimas. Aš tik paminėjau grubiai vakarų europos valstybes. Rusai asmeniškai nesusidūręs bet neabejoju kad pas juos ''chruščiovo ranka'' jaučiasi ą0 kartų stipriau nei pas mus, tame pačiame tavo minėtame forume beabejo irgi.
    '' Nepažįstu aš tu draugų''. nei vieno ištikrųjų. Ir manau kad šiuolaikiniam eiliniam vartotojui yra įdomūs tie fizikiniai reiškiniai ir sudedamosios detalės šiandieninėj aparatūroj.
    Minimali investicija - maximalus pelnas.
    Nusiperku magę- man ji groja puikia (nu aišku patobulinus visą sistemą)
    Respect tokiem žmonėm kaip tu ir tAvo draugai kurie supranta iš kur tas puikus grojimas ateina.

Dekuij už dėmesį, turiu varyt pas advokatą.
    iki

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

manau laikas baigti kelių žmonių debatus šitoje temoje arba persikelti į PM

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    manau laikas baigti kelių žmonių debatus šitoje temoje arba persikelti į PM
    Man geriau tokius bendrus klausimus išsiaiškinti viešai, nei su kiekvienu ginčytis atskirai. Savanaudiška žinoma, tačiau laikas pinigai

Tik va dėl tų rangų. Vis dar jaučiasi tas tarybinis palikimas. Aš tik paminėjau grubiai vakarų europos valstybes. Rusai asmeniškai nesusidūręs bet neabejoju kad pas juos ''chruščiovo ranka'' jaučiasi ą0 kartų stipriau nei pas mus, tame pačiame tavo minėtame forume beabejo irgi.
    Įrodymas remiantis vienu stambiausių IT forumų, kad smarkiai klysti. O šiaip, tiems kurie turi 300 ir daugiau žinučių + forume yra metus laiko, įsijungia papildoma funkcija nustatymuose ir jie gali užsirašyti ką tik nori Tai tik kiekvieno forumo vidinė tvarka.
    '' Nepažįstu aš tu draugų''. nei vieno ištikrųjų. Ir manau kad šiuolaikiniam eiliniam vartotojui yra įdomūs tie fizikiniai reiškiniai ir sudedamosios detalės šiandieninėj aparatūroj.
    Minimali investicija - maximalus pelnas.
    Na va matai. O šiam forumui neįdomios eilinių žinių klausytojų problemos (nors Žinių Radiją klausau, bet man tai maloniau daryti per lempinį stiprintuvą ar bent jau nors per gerą sistemą). Forumas nekomercinis, nesiekiantis pelno ar skatinantis pardavimus (nors realiai jis padeda daug kam ir parduoti ir gauti pelną). Ir tai ne "pagalbos" forumas kažkurio tai masinio brendo vartotojams.
    Trumpai - eilinis vartotojas arba pataps gero garso mėgėju arba tyliai pamirš apie šį forumą.

Registracijos data
    Feb 2009
    Vieta
    Siaures Airija
    Amžius
    43
    Žinučių
    201

Pagal nutylėjimą

[quote=Artūras-M;101419]Man geriau tokius bendrus klausimus išsiaiškinti viešai, nei su kiekvienu ginčytis atskirai. Savanaudiška žinoma, tačiau laikas pinigai
    aha.
    Įrodymas teisingas, bet turiu pastebėti pirmas mano sutiktas iš visų kiek teko matyti.
    Gal nukopijavo nuo Jusų.
    iki

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Įrodymas teisingas, bet turiu pastebėti pirmas mano sutiktas iš visų kiek teko matyti.
    Tokie dalykai priklauso nuo daugelio faktorių. Mano paminėtas WHT forumas nekovoja dėl kaip galima didesnio narių skaičiaus, vyksta atvirkštinis procesas - dalyviai stengiasi užsidirbti geresnį savo reitingą, nes tai didina šansą parduoti daugiau savo paslaugų. Tam pajungta SEO, signature ir visos kitos leistinos priemonės. Pabandęs rašyti forume kita kalba nei anglų, ne į temą arba naudodamas kažkokius nestandartainius simbolius geriausiu atveju būsi perspėtas, o greičiausiai apribotos kažkokios tai galimybės arba banas.
    Yra forumai, kurie nori kaip galima daugiau lankytojų, nes to reikia efektyviam reklamos pardavimui, SEO pozicijos gerinimui ir daugybei kitų paslėptų pajamų didinimui. i-Klubo forumas nesiekia jokios naudos apart to, kad kaupiama informacijos bazė. Dėka šito, forumas stabiliai auga ir kyla jo reitingai. Tai nėra absoliučiai teisinga politika, nes užsiėmus naudoti komercinį šio forumo potencialą (reklama) galima smarkiai pakelti bendrą forumo bei pačios svetainės kokybę. Tačiau yra kaip yra ir viskam savo laikas
    Pasižiūrėk į reklamos kiekį ir kainas visuose forumuose ir manau pats suprasi

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės