Citata Black Scorpio rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Rizikuodamas susilaukti nemalonės vistiek pasakysiu.... man rodos Artūrai jau truputėlį per daug užlenkei
O kad man nuo 2003 metų reikia loti apie elementarią kalbos kultūrą, elementarią pagarbą kitiems (informacijos paieška, išsamus problemos išdėstymas, pateikta papildoma informacija reikalinga problemos supratimui) čia yra norma? Šiandien "Savas" grupės narį užbaninau už tai, kad jis absoliučiai ignoruoja net ir tokį užrašą kurį dabar visi mato forumo viršuje. Aš žinau, kuriems žmonėms yra realios problemos su minčių reiškimu raštu lietuvių kalba, tačiau aš tai toleruoju. Bet yra tie, kurie iš principo jaučiasi išdidūs būdami gezais, va tuos baninsiu be gailesčio.

Citata mersas32 rašė čia: Peržiūrėti žinutes
visų pirma:
''People participating in an Internet forum may cultivate social bonds and interest groups for a topic may form from the discussions''^ a b c "What is an "Internet forum"? (video entry by Ethan Feerst and Dylan Stewart group)". http://www.videojug.com/expertanswer...internet-forum. Retrieved 2008-11-04.

as apakęs...
Aš tuo labiau. Šis forumas turi savo taisykles, kurios daug maž yra išdėstytos čia. Yra du variantai - su jomis sutikti ir laikytis, arba pamiršti apie šio forumo egzistavimą.
O tu ne tik kad nepasidomėjai taisyklėmis, tačiau net cituoti normaliai neišmokai. Nekalbu jau apie tai, kad nepadarei to, ką aš parašiau šiek tiek aukščiau, atsakydamas Black Scorpio. Yra pilnas Help anglų kalboje, kuria parodei kad moki daug maž naudotis. Tai ko tu reikalauji pagarbos sau, jeigu neparodei elementarios pagarbos bendruomenei į kurią atėjai?
Nemanau, kad esi turintis už mane daugiau kompetencijos apie internetinį bendravimą. Jeigu turėtum, nebūtų kilę jokių nesusipratimų. Šio forumo paskirtis ne amžinai atsakinėti į nesuformuluotus klausimus, o kaupti patirtį žmonių, kurie nori ir gali ta patirtim dalintis, bei gauti.