Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Netyčia paskaičiau šitą diskusiją. Visai karšta...Paprasčiausiai išdėstysiu savo supratimą ir nuomonę:
Forumas, įmonė, sporto komanda ar kita tam tikrų tikslų suburta žmonių grupė turi turėti discipliną. Dažniausiai veiklos pradžioje viskas sunkiau ar lengviau įsivažiuoja, paskui eina kaip iš pypkės, tačiau daugeliu atveju būna taip, kad viskas lb stipriai nusivažiuoja dėl per daug atleistų vadelių. Todėl suprantu paskutiniu metu administratorių liejama prakaitą blokuojant ar įspėjant forumiečius dėl vienų ar kitų priežasčių. Galbūt per daug buvo atleistos vadelės, tačiau ar ne per drastiškos ir priemonės?
Asmeniškai pats praleidžiu tikrai nemažai laiko šitam forume ir galiu tik padėkoti labai daug man padėjusiems sužinoti asmenims, suradau kažkokia naują saviraiškos formą, toliau domiuosi ir lendu gilyn į tuos dalykus, daug klausinėju, nes man tiesiog įdomu, dažniausiai, kad nekurti naujų temų pasiskaičius geriau per PM paklausiu tiesiai žogaus, kuris galbūt pagal patirtį yra susidūręs su rūpima problema. Prie ko vedu?
Nemanau, kad vienas aš čia toks sėdęs ant šito forumo, todėl ar ne per drąsu būtų, jei netyčia kuriam mano pasisakyme kažkas nepatiktų, netyčia neužkabinčiau kelių nosinių ar mano tonas pasirodytų kažkam per aukštas, paimti mane ir užblokuoti? (čia ne konkrečiai mane bet kalbu pirmuoju asmeniu už kitus galbūt esančius bendraminčius).
Kažkaip rašydamas čia po truputi jautiesi nebesaugus, dėl galimų bausmių ir dėl to kad į asmeniškai pažįstamu narių postus yra reaguojama švelniau, nors kartais jie būna gana žeidžiantis. Nesu svieto lygintojas, bet naujokus prašau nuoširdžiai įsiskaityti jei tikrai nori normalių atsakymų, o adminus šiek tiek švelniau elgtis su nariais, kuriems galbūt šis forumas turi šiokią tokią reikšmę. PYS ))))))
that's more like it