kokia būtų Jusų nuomonė pagal kurią kreivę būtų teisingiau ?
kokia būtų Jusų nuomonė pagal kurią kreivę būtų teisingiau ?
na aš kai skaičiuoju su winisd man JL rekomenduojamos visada dežes gaunasi (+-5%). priklausomai nuo Vb nuo Fb ir norimo F3. siaip patikek negros tau tas bandpass tam bimbeli (patikrinti reikalai) jei domina SQ gal ir geras pasirinkimas.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Arturai yra du dalykai, garso keikis ir garso kokybė, kuriuos tu turėtum tikrai puikiai žinoti. jei zmoguj reik garso kiekio jis nieko nerpidarys su ta 79cm^2 skylute, jei zmogelis nori kokybes tikslumo greicio, padarius i ta puse Band pass`a rezultas gautusi kazkas panasaus.
Nevisi tiek suprantingi cia besilankantys kad klausyti dazniu juosta 15-80hz prie 0dB, neaisku ko zmogus istikruju nori.
Su bandpasu gaunama kokybė ir akustinis slėgis maždaug 3 dB didesnis nei su fazoinvertorine ir dar daugiau uždara dėže. Kalbam apie žemus dažnius, o ne subą dirbantį priešbosio režime.
Gal kas gali pakomentuot kas blogai su mano pateiktais modeliavimais ? Per žemai kabins ir baubs ar per plačia dažnių juosta dirbs ? norisi viduriuko tarp kokybės ir garso kiekio.
Last edited by Valius; 2009-08-22 at 12:11 PM.
Pirmam blynui naudok gamyklines rekomendacijas. Aiškinti nuo nulio, nieks neapsiims....
Bookmarks