+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 8 iš 8

Tema: filtrų gamyba?

Hybrid View

Naujokas vytalkaX is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Amžius
    39
    Žinučių
    82

Pagal nutylėjimą filtrų gamyba?

skaitant foruma,supratau vieną dalyka,kad tarkim imu kaip pvz,komponentus ir jų atkuriamą dažnį 50hz-22khz,ijungus stiprintuve esantį HPF filtrą garso dažnių juosta išlieka tokiapati ~20hz-22khz,tiek kad dažniai iki HPF nustatyto yra slopinami,kaip susikonstruoti pasyvų filtrą kuris neslopintų dažnius iki 50hz o tiesiog juos nukirptų?domina pati jo gamyba,ir detalės?

Doktorantas JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo is on a distinguished road JoJo's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2007
    Vieta
    UK
    Amžius
    26
    Žinučių
    1,470

Pagal nutylėjimą

C1 = 795 uF Kondencatorius
    1 St order butterworth 6 becibelu 1 eiles filtras 4 omh

Montuojamas,ant garsekalbio laido +( tarp stiprintuvo ir garsekalbio )
    2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
    2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
    2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.

IPod

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Šiuo atveju geriau naudot stiprintuvo filtrą.
    Mindaugas 869980106

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Skaitykit ko prašo temos autorius. Jis nori kad jam nukirstų dažnius kaip kirviu. Kaip visada, tingi subinę pajudinti, naudotis paieška, paduok jam viską gatavą ir dar iš fantastikos serijos.....

Galiu vytalkaX nuliūdinti, tai neįmanoma. Kodėl neįmanoma, rekomenduočiau pastudijuoti "radijo techninės grandinės ir signalai", ten yra man atrodo filtram skirta dėmesio. Šiaip yra ir atskirai filtram skirta lieteratūra, tačiau manau bus per sudėtinga

P.S. Reikia įvesti mokestį už durną klausimą, arba bent jau rinkti idiotiškiausio klausimo autorių. Ką mano publika? Vienas kandidatas jau yra
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

Citata Artūras-M rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Skaitykit ko prašo temos autorius. Jis nori kad jam nukirstų dažnius kaip kirviu. Kaip visada, tingi subinę pajudinti, naudotis paieška, paduok jam viską gatavą ir dar iš fantastikos serijos.....

Galiu vytalkaX nuliūdinti, tai neįmanoma. Kodėl neįmanoma, rekomenduočiau pastudijuoti "radijo techninės grandinės ir signalai", ten yra man atrodo filtram skirta dėmesio. Šiaip yra ir atskirai filtram skirta lieteratūra, tačiau manau bus per sudėtinga

P.S. Reikia įvesti mokestį už durną klausimą, arba bent jau rinkti idiotiškiausio klausimo autorių. Ką mano publika? Vienas kandidatas jau yra
    yra ir daugiau... tarkim aš galiu užklausti taip, kad apsiverksi iš juoko, o aš nesuprasiu kodėl. na neviską išmanau todėl taip yra. apie balistiką irgi nemažai domėjausi tai kartais gaunu klausimų, kad gali atsakyti apie baletą vistiek bus gerai nes klausiantis net nesuprata apie ką klausia. (taip, kaip aš apie nesenei atsiradusioi temoi apie magnetus). siūlau temos autoriui naudotis paieška, atidžiai perskaityti šitą temą kol ji nenuskendo tarp panašaus pobūdžio klausimų, iš jos pastudijuoti šitos žinutės priekabas (tai bus paprasta) toliau jei informacija per daug paprasta ir aiški pasinaudoti Artūro duotais šaltiniais (ten bus ką veikti ilgam)..
    o top 10 vertėtų pakurti ne tik kaip idiotiš...io klausimo autorių, bet platesniu rėmu (panašiai buvo senuke jorume ) kad tilptų topai temų, narių pagal įvairius parametrus, metų laikų pagal lankomumą ir naujų žinučiu parašymą ar pan
    Last edited by Edmas; 2009-08-23 at 01:20 PM.
    +37061857133 edmas

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Edmai, yra labai paprastas mastymo būdas, kurį galėčiau rekomenduoti, jeigu visiškai nieko nesupranti, jis remiasi pasitikėjimu inžinieriais kurie sukūrė aparatą. Manau nesuklysim, jeigu pasakysim, kad tie inžinieriai turi daugiau techninių žinių už mus visus kartu sudėjus. Tai yra, jie padarė viską kas įmanoma. Jeigu esi kietas, genijus ir supranti reikalo esmę, gali tobulinti. Pvz man nesant genijum aišku, kad filtras bus toks, toks arba toks. Nemanau, kad turėtumėm toleruoti nežiniukų parašytas nesamones. Manau su laiku temos autorius tik padėkos.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

Tai jau kvailus klausimus kažkur kolekcionuojam. Gal ir galima būtų kažką sugalvoti.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės