ar 250W ar 500W su tais pačiais garsiakalbiais žmogus jaučia tik 3dB skirtumą. Kitą kartą mažesnio stiprintuvo kokybinis pranašumas gali subjektyviai tuos 3 dB ir uždirbti![]()
ar 250W ar 500W su tais pačiais garsiakalbiais žmogus jaučia tik 3dB skirtumą. Kitą kartą mažesnio stiprintuvo kokybinis pranašumas gali subjektyviai tuos 3 dB ir uždirbti![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
o kaip ten su tais DB dar idomu, žmones šneka, kad kuo kokybiškesnis garsas, tuo tyliau atrodo groja, ypač tai jaučiasi žemuose dažniuose. taip išeina, kad su kokybiška sistema turint -3db tarkim ant 40hz, tai ju praktiškai ir nesigirdės, o turint +3db jausis tik minimalus pagarsėjimas. pats pastebėjau, kad lipant mažais laipteliais aukštyn kokybėj, muzika groja vis tyliau ir tyliau kaskart. ar čia tiesiog kvailas išmislas
groja kaip iš kibiro
Chiebra, ar jūs mastot viršutine galvute ar apatine?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Aš tik pridursiu, kad pas mane Vectra B ir kai į galą įmečiau JL 500/1 atsitiko lygiai taspats-pradėjo radija labai blogai gaudyt, šnypščiot (užmiestyje)....Mieste viskas tvarkoj. Tik atjungiu ir viskas ok su radijūle net ir užmiesty... Bet parduot tikrai nesiruošiu nes radiją labai retai klausau![]()
Pas mane Jl 500/1v2, buvo pajungtas i bmw E46,jokių problemų su radija nebuvo.
Bookmarks