+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 50

Tema: Patarkit: Lexus GS zemadaznis

Hybrid View

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

pradžiai reiktų suprast, ko nori, koks žemas reikalingas, paklausyt vieną kitą visiškai skirtingus garsiakalbius, tada kokią rimtesnę namų sistemą. butų tada visiem daug lengviau pagelbėt
    groja kaip iš kibiro

Naujokas Saull is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2009
    Vieta
    jUKei
    Amžius
    45
    Žinučių
    36

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    pradžiai reiktų suprast, ko nori, koks žemas reikalingas, paklausyt vieną kitą visiškai skirtingus garsiakalbius, tada kokią rimtesnę namų sistemą. butų tada visiem daug lengviau pagelbėt
    Ko noriu jau parasiau auksciau - noriu maximum kokybes uz pateiktas sumas. Aisku 10 -30 svaru skirtumas pasirinkimo neitakoja. Klausoma muzika irgi parasiau. Siuo metu turiu tokia sh... sistema kad tikrai jos nedesiu atgal apart cd grotuvo, kuri taip pat paminejau. Noretusi kietoko, nebaubiancio boso. Pazystamas turejo MTX zemadazni + stiprintuva, tai mano ausims jis labai patiko( modelio deja neturiu). Mano siuo metu turimas bosas + stiprintuvas groja tik siek tiek atsukus garsa, o ir tie zemi tokie uziantys, o ne musantys. Kaip jau minejau tam kad pabandyt reikia zinot ka bandyt. Juk neuzsisakysiu garsiakalbio 5 dienom tam kad pratestuociau ir siusciau atgal. Siuo atveju nesidalinu patirtim, o noreciau isklausyt ka kiti turi tuo klausimu pasakyti/pasiulyti .
    Last edited by Saull; 2009-08-26 at 01:15 PM.
    アリスト JZS161

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata Saull rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Ko noriu jau parasiau auksciau - noriu maximum kokybes uz pateiktas sumas. Aisku 10 -30 svaru skirtumas pasirinkimo neitakoja. Klausoma muzika irgi parasiau. Siuo metu turiu tokia sh... sistema kad tikrai jos nedesiu atgal apart cd grotuvo, kuri taip pat paminejau. Noretusi kietoko, nebaubiancio boso. Pazystamas turejo MTX zemadazni + stiprintuva, tai mano ausims jis labai patiko( modelio deja neturiu). Mano siuo metu turimas bosas + stiprintuvas groja tik siek tiek atsukus garsa, o ir tie zemi tokie uziantys, o ne musantys. Kaip jau minejau tam kad pabandyt reikia zinot ka bandyt. Juk neuzsisakysiu garsiakalbio 5 dienom tam kad pratestuociau ir siusciau atgal. Siuo atveju nesidalinu patirtim, o noreciau isklausyt ka kiti turi tuo klausimu pasakyti/pasiulyti .

norejau pasakyt, kad kaip tu tą kokybę supranti, dabar daugmaš aišku. kietesnio žemadažnio noresi, as vistiek betkokiu atveju imčiau popierini garsiakalbį, jis butu greitas kietokas
    groja kaip iš kibiro

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Truputis emocijų... Man tas HARMAN' as tai įspudingai ziūrisi, irgi gražus koks...

Registracijos data
    Aug 2009
    Vieta
    jUKei
    Amžius
    45
    Žinučių
    36

Pagal nutylėjimą

Idedu keletą bagažinės ir palangės foto patarimams.

アリスト JZS161

Registracijos data
    Aug 2009
    Vieta
    jUKei
    Amžius
    45
    Žinučių
    36

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Truputis emocijų... Man tas HARMAN' as tai įspudingai ziūrisi, irgi gražus koks...
    man idomu kaip jis Focal Polyglass 33 V1 susigrotu
    アリスト JZS161

Registracijos data
    Aug 2009
    Vieta
    jUKei
    Amžius
    45
    Žinučių
    36

Pagal nutylėjimą

Gal galit paaiškint istaliaciją ? Netrūksta dėžės tam SWR'ui ?
    アリスト JZS161

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

dėžė apačioj
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Aktyvus mersas32 can only hope to improve mersas32's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2009
    Vieta
    Siaures Airija
    Amžius
    43
    Žinučių
    201

Pagal nutylėjimą

Citata Saull rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    man idomu kaip jis Focal Polyglass 33 V1 susigrotu
    focal nerekomenduoju is principo
    turėjau 27v2, turėjau 27wx, keisti kažkokie.
    Siulau pažiūrėti JL audio w6, arba IDmax., alliante dar neblogi, peerless.
    Dabar vienas pardavinėja JLaudio 10w6 2 subai 100svr each. Kazkur coventry tai turbut prie londono kiek atsimenu. Anglijoj UK mainland nusipirkt suba tai tikrai niera sunku gali paklauyti ir pasirinimas tikrai didelis. Gumtree.com pasižiūrėk. ten kartais kaimietukai parduoda kainų nežino.
    .Stiprai: DLS a6 ultimate gali už 200svr easy pajamt.,Genesis gi jie labai myli ir paplitę plačiai., tie patys JL / serijos. Su tom alpinėm nzn. Nesupykit alpinių fanai.
    Stiprų UK sunku rasti, geriau žiūrek vokietijos ebay.de ten jų tikrai plenty. Jie siunčia į UK už 20-25svr. Tik su apmokėjimu pas juos problemos paypal jie mažai naudoja.

Ps.visos išvardintos firmos ir pasiūlymai yra išsakyti atsižvelgus į vietinės faunos(UK) naudojamų daiktų paplitimą ir įvairovę.

Savas JDM is on a distinguished road JDM is on a distinguished road JDM's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    40
    Žinučių
    224

Pagal nutylėjimą

Pas vokiečius dažniausiai apmokėjimas tiesiai į jų sąskaitą....

Keisti jie man, ir juo labiau, kai tarptautiniai pervedimai nepigiai kainuoja

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės