pradžiai reiktų suprast, ko nori, koks žemas reikalingas, paklausyt vieną kitą visiškai skirtingus garsiakalbius, tada kokią rimtesnę namų sistemą. butų tada visiem daug lengviau pagelbėt
pradžiai reiktų suprast, ko nori, koks žemas reikalingas, paklausyt vieną kitą visiškai skirtingus garsiakalbius, tada kokią rimtesnę namų sistemą. butų tada visiem daug lengviau pagelbėt
groja kaip iš kibiro
Ko noriu jau parasiau auksciau - noriu maximum kokybes uz pateiktas sumas. Aisku 10 -30 svaru skirtumas pasirinkimo neitakoja. Klausoma muzika irgi parasiau. Siuo metu turiu tokia sh... sistema kad tikrai jos nedesiu atgal apart cd grotuvo, kuri taip pat paminejau. Noretusi kietoko, nebaubiancio boso. Pazystamas turejo MTX zemadazni + stiprintuva, tai mano ausims jis labai patiko( modelio deja neturiu). Mano siuo metu turimas bosas + stiprintuvas groja tik siek tiek atsukus garsa, o ir tie zemi tokie uziantys, o ne musantys. Kaip jau minejau tam kad pabandyt reikia zinot ka bandyt. Juk neuzsisakysiu garsiakalbio 5 dienom tam kad pratestuociau ir siusciau atgal. Siuo atveju nesidalinu patirtim, o noreciau isklausyt ka kiti turi tuo klausimu pasakyti/pasiulyti .
Last edited by Saull; 2009-08-26 at 01:15 PM.
アリスト JZS161
Truputis emocijų... Man tas HARMAN' as tai įspudingai ziūrisi, irgi gražus koks...
Idedu keletą bagažinės ir palangės foto patarimams.
![]()
アリスト JZS161
Gal galit paaiškint istaliaciją ? Netrūksta dėžės tam SWR'ui ?
![]()
アリスト JZS161
dėžė apačioj![]()
focal nerekomenduoju is principo
turėjau 27v2, turėjau 27wx, keisti kažkokie.
Siulau pažiūrėti JL audio w6, arba IDmax., alliante dar neblogi, peerless.
Dabar vienas pardavinėja JLaudio 10w6 2 subai 100svr each. Kazkur coventry tai turbut prie londono kiek atsimenu. Anglijoj UK mainland nusipirkt suba tai tikrai niera sunku gali paklauyti ir pasirinimas tikrai didelis. Gumtree.com pasižiūrėk. ten kartais kaimietukai parduoda kainų nežino.
.Stiprai: DLS a6 ultimate gali už 200svr easy pajamt.,Genesis gi jie labai myli ir paplitę plačiai., tie patys JL / serijos. Su tom alpinėm nzn. Nesupykit alpinių fanai.
Stiprų UK sunku rasti, geriau žiūrek vokietijos ebay.de ten jų tikrai plenty. Jie siunčia į UK už 20-25svr. Tik su apmokėjimu pas juos problemos paypal jie mažai naudoja.
Ps.visos išvardintos firmos ir pasiūlymai yra išsakyti atsižvelgus į vietinės faunos(UK) naudojamų daiktų paplitimą ir įvairovę.
Pas vokiečius dažniausiai apmokėjimas tiesiai į jų sąskaitą....
Keisti jie man, ir juo labiau, kai tarptautiniai pervedimai nepigiai kainuoja
Bookmarks