kazkaip netureciau tokio klausimo klaust bet kaip su black out funkcija? kuomet galima atjungt displeju?
kazkaip netureciau tokio klausimo klaust bet kaip su black out funkcija? kuomet galima atjungt displeju?
Bet pajudinus,bet kurį klaviša ekranas įsijungia. lyg taip?
2007 Alytus SQ Entry 1 Pls.
2008 Alytus SQ Experienced 3ch 1 Pls.
2008 Kaunas SQ Experienced 5ch 1 Pls.
IPod
man panašią bėdą kažkokioje magėje irgi nemažai pagulėjusioje padėjo išsprest snukio kontaktų pravalymas papraščiausiu trintuku.........
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
žinant tavo sugebėjimus, drystu teigti jog trintukas nebuvo "paprasčiausias"
nepasakysiu modelio bet gal prieš kokius 6-7 metus kažkoks sony tararaika kaimynui nežvietė (klavišai irgi) tai net acetonas ant kontaktų nepadėjo... pardavė jis ji už alų tai nežinau kuo baigėsi sprendimas tos problemos...
+37061857133 edmas
"Black out funkcija" ne prie ko - ji veikia. Kai ji įjungta, užgęsta ir klavišai, ir ekranas. Klavišai mano atveju dega, tik displėjus numiręs. Kontaktus irgi bandžiau valyti, nepadėjo.![]()
Belieka bandyti ardyti panelę ir valyti kontaktus pačio indikatoriaus...
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Buvau aš ja tasidares, paziurejau ir surinkau atgal ne man ten kažką krapštyti, reiks ieškoti meistro. Dabar po kol kas vazineju su juodu ekranu ijunges black out nes tada išsijungia tembru reguliavimas. O daugiau ten kaip ir nieko man nereik matyti![]()
Bookmarks