Na dėkuj už nuomonesKo gero taip ir teks daryti
![]()
Tęsiant ginčą, įdomu su kokio lygio grotuvais lyginai ta 204Manau topiniai šiandienos grotuvai dėtų į pavėsį tuos philipsus
Tik kad jų kainos mirtingiesiems neprieinamos
![]()
Na dėkuj už nuomonesKo gero taip ir teks daryti
![]()
Tęsiant ginčą, įdomu su kokio lygio grotuvais lyginai ta 204Manau topiniai šiandienos grotuvai dėtų į pavėsį tuos philipsus
Tik kad jų kainos mirtingiesiems neprieinamos
![]()
cd204 lyginau su iki 2200lt kainuojančiais grotuvais: denon, rotel ,yamaha ,teac , cambridge audio ,marantz , arcam , atoll . Arcam (nepamenu modelio) , rotel rcd 06 jau galima pirkt grot jau pradeda, bet pigesni tai stipriai blogesni uz kažkoki sena philipsa. Brangesni aišku gros geriau, bet dabar ir philipsas mano pakrapštinėtas visiškai kitaip jau skamba. Dabar klausau su nieko nekainuojančiu patobulinimu: atjungtas skaitmeninis filtras, iv konversija varža ir i stiprintuva. Dabar planuose naujas clock generatorius, atskiri maitinimai, ir lempinis išėjimas.
Tai neteisingai lyginai. Šio Philips kaina buvo ~1300 D. Įvertinant pinigų kursą, vertę ir tt, tai šiuo metu šiam Philips lygių reiktų ieškoti kainos kategorijoje gerokai virš 4000 LT.Ir brangesni nebūtinai gros geriau. Jame stovi vos ne visų laikų geriausias CDM-1 transportas plius vos ne geriausias SAK - TDA 1540. O ir likęs traktas visai nieko.
P.S. Skaitmeninio filtro kiek pamenu šiame CD nėra, taip kad..... prieš kišant nagus prie tokio grotuvo, reiktų susirinkti atitinkamą likusią sistemą, nes po to grauši nagus, kad su savo invazijom sugadinai gerą daiktą....
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
nu nemačiau dar gamyklinio grotuvo be skaitmeninio filtro , gal ne taip išverčiau i lietuvių kalbą - oversampling atjungtas. po mano nieko nekainuojančių pabloginimų garsas pagerėjo neįtiketinai , tik kad atsirado šnypštimas ir signalo lygis sumažėjo . Jei pvz pakeitus jo ne5532 operacinius i kokius lm4562, maitinimo kondikus pakeitus i panasonic fc ar silmik tai garsas vos vos pagerėja tik , o atjungus oversampling ir iv konversijai naudojant varžas - garsas labai stipriai pagerėja. nu negalvojau kad mano philipsiukas toks brangus buvo , analoginė dalis labai jau papigiai padaryta, pagirt galima tik už tai kad vietoj mute tranzų relinis garso įjungimas, geri keitikliai ir transportas . na bet garsas mane labai tenkina, ypač sužinojus buvusią kaina![]()
Bookmarks