Cia tu klubine muzikyte laikai progresyva, house?... nes zinok kaikuriuose klubuose haiducis groja... :-D
kas megsta klubine muzikyte, stailu nzn, nelabai gaudosi, bet tokie mieli ausiai, tai cia rasite virs trisdesimt CD ivairiu didzeju pasirodymu. graziai siuncia viskas puikiai eina
http://www.echoesclub.com/audio_download_2003_3v3.htm
Cia tu klubine muzikyte laikai progresyva, house?... nes zinok kaikuriuose klubuose haiducis groja... :-D
Watai watai watai... O kur muzika?
dekui uz link'a :wink:
Watai watai watai... O kur muzika?
klubine laikau EXIT'o kaune muzika.
daznas lietuvis klubine muzika laiko los patranku ar kitu mokyklu diskoteku muzika
koks skirtumas, linkai yra, parsisiunti, paklausai, nepatinka - istrini kaip kas nori taip tegu ir vadina
klubine - gal."KirviZ" rašė čia:
muzika - kaip cia pasakius...
butu ypac idomu ka ponaitis vadinate muzika? :-D"Robertas-G" rašė čia:
muzika gimsta is sirdies, ir nesvarbu kokio stiliaus ar kokiom priemonem atliekama. na o ten tik daug garsu, visokiu "tum cik tum cik" ir kitu garsiniu efektu. techno ir elektronine muzika t.p. buna daroma is sirdies, tik exite jos girdeti neteko... klubuose leidzia tai, nuo ko veza, o jei vezti nepradeda - sokama i "vezecias" (alkoholis ir kitos priemones :wink: ).
...ir siaip visu siuolaikiniu muzikantu tikslas vienas: kaip sukurti gera hita kuris uzkaltu daug babkiu...
power hit radio rulez :-D :-D :supz: :supz:
Jau tu cia Robertai G taip klysti,kad net baisu.tipo jusu vadinam klubine muzika,nekurema kad butu hitas.va butent sitoje muzikoje to nera.ir mano manymu sitoje muzikoje yra ideta daugiausiai;sirdies;meiles;jausmu;svaigulio.aisku kiekvienojem uzikoje muzikantas ideda dalele saves tik reikia moketi jausti tai.pvz man techno tai nemuzika" DAUZAU IR DAUZYSIU" :dauzau: as tos muzikos nesuprantu nera nei jausmu nei dales atlikejo, nieko :smt102 ,nera todel kad man sita muzika nepatinka ir as to nejauciu.tad nebuk skeptikas ir y viska ziurek teigiamai :smt109
Sorry: bbrrrr......nieko nesupratau ..... kazkokia nesamone suvelta :smt101"pauliukas" rašė čia:
ar tik nebuvo artyman: ? :-D"pauliukas" rašė čia:
Ten kur suzipinta tikiuosi ne MP3 ?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Mp3, bent jau tie zipai kuriuos as pataikiau parsisiusti.
deja ne to artyman: nebuvo tikrai.ir jeigui nesuprantat jusu bedos)))
O gal tavo? Nemoki aiskiai reiksti minciu? Tam yra skirti skyrybos zenklai tekste, sakinio struktura, visokios kabutes, tinkamu zodziu parinkimas ir kiti gramatiniai dalykai...
Matyt is lietuviu kalbos mokykloje turejai nedaug... o gal is vis uz duru per pamoka stovedavai...:-D
istikruju koks skirtumas svarbu kad mintis buvo suprasta
Narkomanska muzika brestančiam jaunimėliui :-D
o man paskutiniu metu kaip tik tokia teigiamai veikia, nes
1. nuo ramios gali greitai uzsnusti
2. nuo sunkios, isiskauda galva
3. britney spears nemegstu
o tie mixiukai, bent keleta kur paklausiau tai tokie labiai foniniai, nei uzkabina, nei migdo. ramiai sau linksi kakla pirmyn atgal, sportas vis delto, ir siaip nediorgina, tai va.
na gal kam labai patinka ir bus patenkinti linkais
o siaip gerbiamieji, ka jus vadinate ,,muzika"?
kam ji skirta ir kada naudingiausia ja klausyt?
ir isvis kam klausyt? ga; geriau ziniu radijas koks, nors ka naudingo suzinai :smt020
Jaunimeliui, geras tu tada jau senis cia kaip kam, man progresyvas tai yra auksciau visko jei gera nuotaika, nes vazinedamas mieste su mergina nelabai gal jo ir klausysies, bet kaip vienas vazineji ar kur ilgam kely tai labai geras, noreciai aisku ir kazkuria cia chaikovskio ar dar kokia tipo super gera muzika paklausyt, bet jau gal kaip busiu apie 40 tada ir klausysiuos . Gal ne visi tas muzikas ir skiria uztat ir pries. Noreciau isgirst noormaliai, kad pasakytumet kokia muzika klausot, nes visi klauso ir vienokia ir kitokia tik bijo isiziot, kad jau nepultu senbuviai... ka galiu pasakyt man tai pajobat ka kiti gali pagalvot, perku aparatura ir reguliuoju tam, kad ji pas mane grotu progresiva, o ten, kad neisgirsi kazkokios natos is super disko tai px...
Iš patirties ir iš nuogirdų galiu pasakyti, kad dažniausiai klausai tokią muziką, kurią gerai groja tavo audio sistema :!:
Kaip tau gali patikti rock ar Jazz jei pas tave Sony grotuvas su Boshmann gargalais :-D
Beje, pats mėgstu labai daug muzikos stilių, o klausau tuos kurie mane "veža" t.y. tuos prie kurių prideda rankas talentingi žmonės :!:
tu gal durnas ar kas tau yra? gal nejuokyk, ka. Pats neseniai islipai is sony ir boshman, gal pasivartyk banga
beje jei apie mano system buvai girdejas tai gal gali konkreciau isdestyt mano sistema, noreciau suzinot kas ten pas mane buvo sudeta..
Taip aš durnas :!: Tik kam tą paslaptį paviešinai?
Beje, nuo Bangos laikų biskį vandens per pora metų nutekėjo.... ir nenoriu girtis, bet sudėta šiai dienai aparatūra viršija mašinos kainą. Taip, kad ne...sk man proto :-D
Jei paviesinta tai jau ne paslaptis, gal greiciau faktas;/ neisizeisk cia tik komentaras"Svajūnčikas" rašė čia:
:-$"Svajūnčikas" rašė čia:
na nemanau kad tai jaunimelio muzika.pas mane pvz. daug draugu kuriem jau 40m ir tokia klauso.ir nesuka sau galvos.nereiskia kad tau 40m. ir turi klausyti kucinsko ar kazko pan.
Kas pasake, kad elektroninej muzikoj nebeliko sirdies ir talento?
Robertas-G, nieko asmenisko, taciau paklausyk tokiu autoriu kaip Hybrid kuriniu ir, manau, suprasi, koki efekta gali kurti atskiras garsas. Nuslifuotas iki tobulumo. Preciziskai parinktas ir suderintas. Nors ne man aiskinti tokius dalykus Tau...Taciau kai suzinai, kad prie albumo ,,Morning sci-fi" Hybrid dirbo 12 metu, ispudi padaro.
Tik kur gaut originala :smt017 ...
Pabandyk nueiti y Bombos parduotuwe, jie skelbia jog gali pagal uzsakyma parwezti betkoky CD
buten kai kiekvienas garsas toks tobulas ir taip idealiai suderintas,kaip muzika skamba ne niuriai,pilna garsu bei atgarsiu visai ir kaip jie susijungia i bendra muzika,vienas kita papildo,tai va cia yra muzika.
Bookmarks