Citata "pauliukas" rašė čia:
man tai negaila,bet kad tas zmogus neplatintu kam nereikia.juk sita muzika ne veltui vadinama undergroundu.pvz kodel man niekas nesake atlikęju pavadinumu.as viska suradau pats interneto pagalba,tai tau taip atrodo kad koksai Arturas M neatskleidzia savo darbo ypatybiu,tas pats man muzika.pvz kad parasys jam tuos atlikęjus o jem jie nepatiks ir sakys kad šitas stailas šūdas ir nesamone.o pabandytu pats paieskok kaip susiradęs paklausytu 200 skirtingu atlikęju to stailo tada galetu vertinti.
o tai kam reikia ir kam nereikia?? biski cia nusikalbi, vos ne kaip kox STT pakalikas;]] viskas uzslaptinta ir t.t. Kad ir visi zinos tuos pavadinimus vistiek niex neleis ju nei per radija nei per dar kur nors(iskyrus tavo kompa ir mp3 grotuva tavo tackoj;]). Niex cia neuzslaptinta, tik tau turbut tas zodis "underground" biski su geimu asocijuojasi ir su neteiseta veikla;]]] ir dabar turbut issigandes savo kompe su kelias raktais uzsifraves turi ir niekam neduodi tu dainu klausyt;]] cia jau tavo asmeninis reikalas. underground daugiau nusako kaip buvo kuriami sie gabalai o ne kad jie kazkokie uzslaptinti kaip tu nori irodyt;/