Citata muzotonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Kokia mase yra JL 10W7? vadinama salyginai lengva?
Betkuriuo atveju nereik tiketis labai lengvo dėl vienos priezasties t.y. didelės eigos. Visiškai nedžiūgaučiau jei žematonio judamoji masė butu super lengva. tuomet turetu buti ir super maža eiga , toj pasekoje reikėtu labai didelio skersmens ir labai didelio turio kuriame jis dirbtu. (dežės tipas butu rekomenduojasm koks net faikinis). norint pakabint apatines natas.
Norint turet sąliginai maža dėžės darbini turi bei žemą rezonansa, judamoji masė turi turėti svorio, o jei dar prie viso to norima galios iš pakanamai mažo ploto yra mušams jautrumas ir didinama eiga. beto W6 bei W7 trui super gera korpusa, sunku, masyvu, tam kad virpetu judamoji masė, o ne korpusas.Gaminant dėžę aš rekomenduoju visalaika daryti sieneles minimum 5 cm storio.
su rimtu stiprintuvu,w7 groja puikiai. plius JL audio rekomenduojamas ilgas pragrojimo laikas ne maziau 100 žematonio darbo valandu. tam kad ūkiškai kalbant suminkštetu jo pakaba.
Kaip ir minejau aukščiau tai nėra vienintelis pasirinkimas, yra ir kitų gerų žematonių. Dažniausiai apie w7 bloguma kalba tie kurie jo arba negirdėjo arba jo nesugebėjo suvaldyt arba girdėjo blogai suvaldyta, arba mintis buvo ta kad jis baubtų, o ne grotu nes 90 procentų jaunimo reik, kad žematonis ne grotu o valintų baubtų, skardas virpintu. apie muziką nei kalbos nėra, dėja.
kam idomu ir kas supranta EN imetu pasiskaitymui info JL AUDIO gamintojo kuris giriasi apie savo technines aukštumas.
http://mobile.jlaudio.com/pdfs/7591.pdf

Šiaip aš stengiausii atsaky i autoriaus kalusyma del W6 ir w7. mano akimis kadangi turėjau tiek w6 tiek w7, 10w7 ir 8w7 už šiuos žematonius AUTOMOBILYJE neesu nieko geriau girdejas. Pabrėžiu žematonius o ne žematonius-priešbosius.