Su geru stiprintuvu viskas tvarkoj. Iš principo jei reik boso, tai man asmeniskai reik kad jis grotu max iki 50-70 hz. nes mano priešbosiai pilnavertiškai groja iki 35-40 hz (Išmatuota naturoj) Jei bosas kalena nuo 50 kaip dauguma. tuomet man boso tikrai nereikia. Iš daugilio kruvos bandytu siai dienai 10w7 man atitiko lukešcius labiausiai. jis dirba butent iki tos ribos kurios man reik mano automobilyje. ir nuo mano popieriniui 20 tuku jis tikrai tragiškai neatsilieka.
Iš principo norėčiau išgirsti gero popierinio bosiuko su maza xmax eiga. grojanciu neraliai tiksliai kad atliktu boso vaidmeni o ne priesbosio. ir bagažinėja neužimtu dėžė viso badažinės tūrio.
Kuom skiriasi Type X nuo w7? viskuom. pasiklausyk ir suprasi, bet tai nereiškia kad Type X yra blogai.
Tikrai nsiruošiu įrodinėt kad w 7 yra dievas visa kita š... tai yra pasirinkimas kiekvieno asmeniškas jo asmeniškai sistemai. Kažkam tai pompa, tai tiem kas jo negirdejo arba girdejo prastai suinstaliuoto arba naudojamo slegiams spausti. konstrukciskai jis turi pakankamai lengva judamaja mase su polipropileno pakaba, tai yra tukstancius sykiu geriau nei dviračio kamara, bei tvirta ir labai sunku korpusa sprantate patys kam, bei nepriekaišinga magnetine sistema.. nors ta didžiule pakaba labiau visiem asocijuojasi su spl
nors gamintojas dare ja su tuo tikslu kad padidint difuzoriaus plota... ir 10 tukas dirbtu kaip eilinis 12 tukas. bet prie to turedamas lendvesnia judamaja sistema su pakaba. bet kaip sakoma kam tai idomu.. visi žiuri ir daro isvadas pagal supratima ir isilavinima...
Mano poziuris buvo pakankamai ilgas toks... w7 šūūūūūūūūūūūūū...dddddddd.....as
kol nepaėmiau ir pats jo gerai neištestavau su rimtu stiprintuvu. gerai pragrojau ir šypsena veide dingo (tipo kad šūdas) pasirodo kad (nešūdas).
Bookmarks