+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 7 iš 7

Tema: aukstadažniai pakeičiant spr aukstadažnius, plius stiprintuvas

Naujokas zirniukas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą aukstadažniai pakeičiant spr aukstadažnius, plius stiprintuvas

turiu spr17s komponentus su filtrais bet man aukšti yra peraštūs, todėl norėčiau pasikeisti juos ir tektu persidaryti tuomet filtrus, gal galetumete patarti kokius aukštadažnius kad butu netokie ausį rėžentys,

klausoma muzika, klubinė, kartais ir rusiškų romansų, inwestuočiau apie 100 200lt jiems, stiprintuvo neturiu, patarkit ir koki stiprintuvą šiai akustikai, stiprintuvas butu gerai kad neperbrangiausias

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Čia man gerieji dėdės patarė, ir tolkos patarimas buvo visai neblogas, ačiū jam užtai, tai va gal ir tau padės
    http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=8396
    Kondikus rusiškus naudoju, stipriu amerikanską, rezultatas visai nieko

Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą

pirmai viskas buvo paungta nuo orgijnalaus mago, per stiprintuva, dabar bus alpina 9855
    magas

vietinis Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M will become famous soon enough Artūras-M's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    63
    Žinučių
    5,660

Pagal nutylėjimą

Citata zirniukas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    turiu spr17s komponentus su filtrais bet man aukšti yra peraštūs, todėl norėčiau pasikeisti juos ir tektu persidaryti tuomet filtrus, gal galetumete patarti kokius aukštadažnius kad butu netokie ausį rėžentys,
    Filtre yra pozicija -6dB, perjungi ir tavo aštrumas dings. Jeigu liks, tai gali bandyti sumažinti dvigubai kondensatorių filtre. Pagal visus požymius, tai kažkuriuos tai SPR komplektavo aukštadažniais, kuriuos labiau tiktų vadinti mini vidutiniais kupoliukais, nes jie turi ryšpų pakilimą vidutiniuose, kurį reikia filtru nupjauti.
    SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos

Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą

o kai filtrus jei pačiam gaminant, tai kaip čia ritė ir kondikas pjauna dažnius? Ta prasme, kad darant 12db oktavoje filtrus, tai ritė nukirs apatinius dažnius, o kondikas aukščiau enancius dažnius ir liks lyg visa eile dažnių apipjauta iš žemų ir aukštų, liekant viduryje, taip suprantu?

ir greičiausei man teks aukštadažnius palikti e39 ir ir teks pirkti kitus aukštadažnius i e38, į jį montuosiu spr ir reikės aukštų kitų, bet neperdauk verenčių ausis, tai dėl aštrumo jau išaiškino ka daryti kaip galima juos sušvelninti, bet dabar dilema lupti man juos is pitako ir detis i simiorą ar nusipirkti kitus aukštus spr aukštus arbe kitokius aukštus visiškai
    Last edited by zirniukas; 2009-09-04 at 12:05 PM.

Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    41

Pagal nutylėjimą

tai kaip čia dėl šito mano klausimuko?

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pagal nutylėjimą

Kondensatorius sodina žemesnę dalį, ritė aukštesnę.Darant dvylikos decibelų filtrą tas pjovimas yra tiesiog staigesnis todėl filtrui reikalinga ir kondensatorius ir ritė.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės