Čia man gerieji dėdės patarė, ir tolkos patarimas buvo visai neblogas, ačiū jam užtai, tai va gal ir tau padės
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=8396
Kondikus rusiškus naudoju, stipriu amerikanską, rezultatas visai nieko![]()
turiu spr17s komponentus su filtrais bet man aukšti yra peraštūs, todėl norėčiau pasikeisti juos ir tektu persidaryti tuomet filtrus, gal galetumete patarti kokius aukštadažnius kad butu netokie ausį rėžentys,
klausoma muzika, klubinė, kartais ir rusiškų romansų, inwestuočiau apie 100 200lt jiems, stiprintuvo neturiu, patarkit ir koki stiprintuvą šiai akustikai, stiprintuvas butu gerai kad neperbrangiausias
Čia man gerieji dėdės patarė, ir tolkos patarimas buvo visai neblogas, ačiū jam užtai, tai va gal ir tau padės
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=8396
Kondikus rusiškus naudoju, stipriu amerikanską, rezultatas visai nieko![]()
pirmai viskas buvo paungta nuo orgijnalaus mago, per stiprintuva, dabar bus alpina 9855
magas
Filtre yra pozicija -6dB, perjungi ir tavo aštrumas dings. Jeigu liks, tai gali bandyti sumažinti dvigubai kondensatorių filtre. Pagal visus požymius, tai kažkuriuos tai SPR komplektavo aukštadažniais, kuriuos labiau tiktų vadinti mini vidutiniais kupoliukais, nes jie turi ryšpų pakilimą vidutiniuose, kurį reikia filtru nupjauti.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
o kai filtrus jei pačiam gaminant, tai kaip čia ritė ir kondikas pjauna dažnius? Ta prasme, kad darant 12db oktavoje filtrus, tai ritė nukirs apatinius dažnius, o kondikas aukščiau enancius dažnius ir liks lyg visa eile dažnių apipjauta iš žemų ir aukštų, liekant viduryje, taip suprantu?
ir greičiausei man teks aukštadažnius palikti e39 ir ir teks pirkti kitus aukštadažnius i e38, į jį montuosiu spr ir reikės aukštų kitų, bet neperdauk verenčių ausis, tai dėl aštrumo jau išaiškino ka daryti kaip galima juos sušvelninti, bet dabar dilema lupti man juos is pitako ir detis i simiorą ar nusipirkti kitus aukštus spr aukštus arbe kitokius aukštus visiškai
Last edited by zirniukas; 2009-09-04 at 12:05 PM.
tai kaip čia dėl šito mano klausimuko?
Kondensatorius sodina žemesnę dalį, ritė aukštesnę.Darant dvylikos decibelų filtrą tas pjovimas yra tiesiog staigesnis todėl filtrui reikalinga ir kondensatorius ir ritė.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Bookmarks