+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 14 iš 14

Tema: kuris subas labiau tiktų kelbašinimui?

Hybrid View

Savas JLsystem is on a distinguished road JLsystem's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2008
    Žinučių
    310

Pagal nutylėjimą

Jei varžybom tai čiupk kokius du subus, kad varza butu 0,5 ohm tavo stiprintuvui, ir ruosk gera deže! JL netiks, geriau kicker, GZ spl SERIES. Alpine SWR du 12"

Naujokas vytalkaX is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Amžius
    39
    Žinučių
    82

Pagal nutylėjimą

į varžybas tikrai nevažiuosiu,pats noriu kelbašo,ir kabinančio subo nuo kokios 20hz,šiuo metu stovi SWR 60L dėžėj su faziku 10x30,užmaitintas nuo MRP-M850,renkuosi kita suba kad geriau pūstų,nes swr per skystas man

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata vytalkaX rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    į varžybas tikrai nevažiuosiu,pats noriu kelbašo,ir kabinančio subo nuo kokios 20hz,šiuo metu stovi SWR 60L dėžėj su faziku 10x30,užmaitintas nuo MRP-M850,renkuosi kita suba kad geriau pūstų,nes swr per skystas man
    Nuo dvieju swr-1222d portineje dėžėje po 7 sek. klausymo man beveik teko pas gydytojus važiuoti,dvi dienas dar cypė ausyse.Čia pamastymui

Savas tedas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Mar 2009
    Vieta
    Panevezys
    Amžius
    45
    Žinučių
    97

Pagal nutylėjimą re

imk re sx12 turiu

Naujokas vytalkaX is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Amžius
    39
    Žinučių
    82

Pagal nutylėjimą

2x SWR aš neįdėsiu,kadangi CRX bagažinė maža,čia vos 60L dežę su 1x SWR įtalpinu,apie didesnį nei 12 suba kalbų net būti negali,man reik subo gerai kelbašinančio,kad pūstų,ir garsiai grotų apytiksliai nuo 20 iki 70hz diapazone ir kad,dėžės tūris neviršintų 70L

Ekspertas stalius339 is on a distinguished road stalius339's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Amžius
    37
    Žinučių
    1,082

Pagal nutylėjimą

Citata vytalkaX rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    2x SWR aš neįdėsiu,kadangi CRX bagažinė maža,čia vos 60L dežę su 1x SWR įtalpinu,apie didesnį nei 12 suba kalbų net būti negali,man reik subo gerai kelbašinančio,kad pūstų,ir garsiai grotų apytiksliai nuo 20 iki 70hz diapazone ir kad,dėžės tūris neviršintų 70L
    va tau tiktu,bet aišku tik svajonėse,lt.storai reikia http://www.soundstream.com/AudioProd...oofers/xxx.htm
    o šeip tai va tam sukurtas subas http://www.soundstream.com/AudioProd...ofers/splx.htm
    o jei kalbi dar apie kaškoki grojima tai http://www.soundstream.com/AudioProd.../tarantula.htm

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės