Visų pirma, ką norėčiau pasakyti, tai, kad aš tikrai esu visiškai "žalias" šiame reikale ir atėjau čia pagalbos. Perverčiau daug forumo temų ir mačiau jog keletas forumo dalyvių tyčiojosi iš naujokų. Todėl, jeigu jūs čia atėjote pasityčioti, nesate čia laukiamas.
Taigi, kaip jau minėjau esu tik pradedantysis šiame reikale. Lankiausi daug forumų, mačiau daug informacijos, tačiau tie visi žargonai ir skaičiai nelabai padėjo. Nesenai nusipirkau automobili, Volvo V40 (universalas) ir norėčiau jame patalpinti kažkokią audio aparatūrą už 1500LTL.
Klausau dažniausiai Techno, House, Electro, DnB tačiau tai nereiškia kad nemėgstu lietuviško popso (kartais ir jis "veža").
Turiu tokį norą, nusipirkti komponentus, pabandyti savo rankom susiręsti dėžutę, ir viską tvarkingai pajungęs klausyti.
Mano tikslas tikrai ne tas, kad pavirpinti mašinos skardas ir pakabint panas, tačiau jausti šiokį tokį virpesį sėdint automobilyje norisi.
Suprantu, kad 1500 netiek jau ir daug, bet manau galima pastatyti kažką geresnio už gamyklinę aparatūra.
Norėčiau išgirsti jūsų nuomonę. Į ką turėčiau kreipti dėmesį, ko kur ieškoti, ir kaip ką daryti.
Bookmarks