Tai pas mane patį nebloga sistema, subas Rainbow Hammer, bet kad aš neesu girdėjęs kaip tie Vibe CBR groja, užtai ir įdomu![]()
Tai pas mane patį nebloga sistema, subas Rainbow Hammer, bet kad aš neesu girdėjęs kaip tie Vibe CBR groja, užtai ir įdomu![]()
Em... Rainbow priekyje komponentai, gale kiaušai (tik prašau nekritikuot, žinau kad į galą dėt nereikia, bet tuėjau, tai įdėjau), stiprintuvas pioneer gm-6300f, audiosystem f2 500 1250W RMS prie 2ohm, šonynese duryse alpine coaxial (gale), subas rainbow hammer 10", magas Kenwood KDC-W9537UY
![]()
Turejau alpine 9-tuką, tai žinokit kenwoodas geriau, nepamenų db visko, savaitgalį pažiūrėsiu kokie komponentai, aišku 2-jų juostų, o kodėl bloga sistema? Blogiausia dalis galinė panelė, reikia išmesti tuos kiaušus ir tiltu pajungti komponentus, bet su laiku pirksiu kitus, kažkur apie 1k lt skirsiuO kas pas tau tokio super GTD? Jog mano sistema tau lieva..
Jei turejai 9 Alpine ir tiltu jungsi komponentus i galą, gal tada nuolankiai priimk lengvas kolektyvo kritikos strėles - manau po truputi susistatysi viską į vietas. Juolab ketini tobulintis.
Bookmarks