Turejau alpine 9-tuką, tai žinokit kenwoodas geriau, nepamenų db visko, savaitgalį pažiūrėsiu kokie komponentai, aišku 2-jų juostų, o kodėl bloga sistema? Blogiausia dalis galinė panelė, reikia išmesti tuos kiaušus ir tiltu pajungti komponentus, bet su laiku pirksiu kitus, kažkur apie 1k lt skirsiu O kas pas tau tokio super GTD? Jog mano sistema tau lieva..
Jei turejai 9 Alpine ir tiltu jungsi komponentus i galą, gal tada nuolankiai priimk lengvas kolektyvo kritikos strėles - manau po truputi susistatysi viską į vietas. Juolab ketini tobulintis.
Paskutinėje mano sistemoje buvo morel elate 6-3 way, pioneer p88rsII,hifonics xx-olympus, 2x jl 10w3 ir jl 500/1v2,kondensatorius 1,2farado. Nesakau , kad tavo aparatūra labai prasta, bet tiesiog sakau,kad per daug prisigyrei , jog turi gerą sistemą.
Atsiprašau, nesusilaikiau chebra Tiesiog ne visi gali leist sau tai, ką gali kiti. Todėl, manau, nereikėtų mūsų bendruomenėje sakyt - pas tave čia lievai, bet va pas mane tai super aparatūra.
nesvarbu koki brangūs ar nebrangūs elementai sudėti visa esmė kaip viskas suderinta ir apiforminta, gali susidėti viską brangiausia, bet gali tinkamai negroti.
Bookmarks