Sveiki liaudis, tai ar verta pirkti dėvėtus Morelius šiuos už 240LT? Tikrai nesiruošiu nieko naujo pirkti, max galiu skirti iki 300LT dėvętam produktuj, nu arba naujam kad bent kažka jie grotų.
Klausoma muzika: house, tranzas ir panašiai.
Sklinda kalbos, jog pas juos priešbosis silpnokas, bet visa kita lyg pakenčiama. Ateitį bus 10" žemadažnis.
Viskas sukišta i Honda Civic HB 92-95m. Durelės pilnai išklotos bitumine vibro, bei bus išklijuotos pūsta guma. Komponentam bus padaryti žiedai su nedideliu pavirtimu i viršų.
Man kalimo nereikia, norisi muzikos klausytis, bet kad jau jei visai nebumsės, tai ką žinau tada...
"galiu tik nuvilt tave, net ir už 600 vargu ar yra gerai skambančių...."
Tai žmogus būtų paskambinęs - kad tiek pasakytum?
Verti tie Tempo šitos kainos - nėra visai blogi.
Nors realiai už 300 lt. imtum naujus - ir panašaus lygio, nelabai ten skirtum kur kas. Tik kad nebūtų tiek RMS parašyta - jei pagal tai orientavaisi, atmink, jie neturi šitiek - čia truputį gerokai pameluota.
Taip - Morelių midas kiek problematiškas - neturi gero smūgio ir greičio.
ateitį jie bus pakeisti į rimtus gerus komponentus, bet dabar tam skirti pinigų negaliu, o iš 13 iki 16 būtina pereiti dabar, nes duris duris iki galo sutvarkyti reikia 16'ukam...
atvortke> ar už tą kainą kažka pasiūlyti gali geriau truputi? 300LT
Last edited by Mirtis; 2009-09-19 at 09:39 AM.
Liga ne liga - jei kišene nepilna, gana ir už tris šimtus akustikos. O vėliau - tai nauji metai, nauji batai...
Pirmiausiai sugalvok ką darysi su stockinėmis garsiakalbio grotelėmis ? Jos daugiau kaip 1/3 garsekalbio užstoja.
Seniau gyrė pulse, tipo atgroja savo pinigus, dabar jau nieko gero... Daros panašu, kad audio aparatūra tiesiog didelis marketingas... Nežinotų markės, "hmm visai gražiai groja" pasakai markę, net neklausęs pasakys, kad "šūdas". Pagal dabartinį marketingą išsilupk iš seno teliko ar radijūškos popierinius garsiakalbius, tada sudėliojus visus jų "pliusus" ir "minusus", tau jie labai fantastiškai kokybiškai gros, kaip kad tu ir nori.
Tai kas tada geriau, ar Morelio Pulse 6 1/2(deveti) ar MB QUART ESA 216(nauji)? Ant dienu jau pirksiu arba tuos arba tuos. O gal geriau DLS k6 nauji? Iš šitu patarkit ka pasiimti ir visi laimingi. Kaip ir sakiau, bus gale 10" uždaroj dežej, tad mano kibire manau tie moreliai geriausiai tiktu :/
Nu keletą nuomoniu dar per keletą dienu susakykit, kol užbaigsiu su durim...
BigBug> o ką su jom galima padaryti, nieko, paliksiu taip, neesu audiofilas...
po 2 mėn bus klausimas: nusipirkau susidėjau komponentus, negroja, truksta garso, ką daryti ir t.t.
turiu audiosystem midbosus naujus su filtrais ir dls reference aukštadažnius. Tau tiktų tikrai 380lt
nelabai aš įsivaizduoju kaip ten kas pas tave, bet turi groti garsiakalbis tau, o ne į tarp durų skardos ir apdailos, jei grotelės uždengs 1/3 garsiakalbio taip ir bus. Manau teks pjaustyti apdaila ir dėti groteles tas kurios bus komplekte su komponentais.
P.S. kreipkis pagalbos į instaliuotuojus, bus gera investicija į ateitį, vėliau tiesiog pakeisi pačius garsekalbius, o gal net gerai sumontavus nieko keisti nenorėsi ir sutaupysi kažkiek litų.
Oi ne, noriu viską pasidaryti pats, viską gyvenime darausi pats, mašiną tavrkausi kiek tai leidzia jėgos, i magą atmintį montuoju dabar(jau kažkas gaunas), snukį atitrauksiu ir panašiai... Nesiruošiu kažkam moketi pinigų už tai, ką galiu pasidaryti pats, tereikia žinoti kaip daryti, o va man tokios info tik ir tereikia. Ir čia ne dėl to, kad pinigėlių gaila, man pasitenkinimas savo darbo rezultatais viska atperka...
Abloškes supjaustyti nebėda, jei reikės, taip ir padarysiu, tik norisi pamatyti kieno nors toki projekta ir bus viskasŽiedų dar nedarau, neturiu komponentų, bo dar atsakymo negavau...
Moreliai 240, kaip dėvėti tai gana nemažai. Aš berods tokius prieš ~3 metus pirkau ir mokėjau ~320 už naujus.
Ne, tų kitų nesu klausęs. Na norint elektrončiką klausyt, tai neprošalį "loud" funkcija arba koks "pikiukas" ant priešbosio.
vis dėl to nusprendžiau morelius pasiimti, nes čia vieni tuos morelius giria kiti nelabai(vien del priešbosio), bet anksčiau juos visi pirko, kaip labai gerą daigtą, čia jau kažkas gerai pastebėjo šitą visą marazmą...
Neklausau aš tokios muzikos, kad bumbum, tranzas nebūtinai bumbum, man patinka lengvas toks, kuris "išnesa"(ten dominuoja vidutiniai daugiau), aisq paklausau ir hauso ir netgi retkarčiais dubstep, bet desiu 10" uždaroj ir manau viskas bus atpirka...
Kaip viską susidėsiu iki galo, pranešiu savo nuomonę apie juos.
Laukiu patarimų dėl morelių montavimo kokių nors nioancų...
Bookmarks