+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 17 iš 17

Tema: Deze subwooferiui(iam) Vibe BlackAir 12

Hybrid View

Jaunius Drakashas is an unknown quantity at this point
    Registracijos data
    Aug 2009
    Amžius
    39
    Žinučių
    7

Pagal nutylėjimą

Citata atvortke rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tie kas nemoka perskaityti pateiktos paprasčiausios info apie slot/port tikrai nepadarys normalaus bandpasso.
    o koks skirtumas ar slot port ar bandpass padaryt?.. kitaip klijuojasi plokstes?.. matmenu paskaiciavimui ir dezes tipui pasirinkti juk ir prasau pagalbos, nes esu siame reikale zalias, o deze pagal matmenis patikek pasidaryti esu pakankamai gabus, rankos ne abi kairios...

nesuprantu kodel visiem taip sunku parasyti patarima, typo tingi pasakot kaip cia ka, skaitykites visa foruma kokias 5 savaites kol rasit ko reikia ir t.t., bet pasip**davot, kad lieva aparatura, kad kazko nesupranti ne vienas paraso... kitose srityse kur patiem reikia patarimo turbut patys irgi pykstat kai reikia normalaus patarimo, o visi p**davojasi...
    atrasytumet i tema, maziau floodo butu ir po to kitiem lengviau butu rasti tai ko reikia...

Naujokas europietis is an unknown quantity at this point
    Registracijos data
    Sep 2009
    Amžius
    37
    Žinučių
    31

Pagal nutylėjimą

Citata Drakashas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o koks skirtumas ar slot port ar bandpass padaryt?.. kitaip klijuojasi plokstes?.. matmenu paskaiciavimui ir dezes tipui pasirinkti juk ir prasau pagalbos, nes esu siame reikale zalias, o deze pagal matmenis patikek pasidaryti esu pakankamai gabus, rankos ne abi kairios...

nesuprantu kodel visiem taip sunku parasyti patarima, typo tingi pasakot kaip cia ka, skaitykites visa foruma kokias 5 savaites kol rasit ko reikia ir t.t., bet pasip**davot, kad lieva aparatura, kad kazko nesupranti ne vienas paraso... kitose srityse kur patiem reikia patarimo turbut patys irgi pykstat kai reikia normalaus patarimo, o visi p**davojasi...
    atrasytumet i tema, maziau floodo butu ir po to kitiem lengviau butu rasti tai ko reikia...
    Visiskai pritariu ir man reikejo pagalbos, sulaukiau visisko nulio... o dar dedasi rimtu muzikos zinovu klubu...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės