+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 4 iš 4

Tema: Ir vėl subas

Aktyvus PonasX is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    38
    Žinučių
    140

Pagal nutylėjimą Ir vėl subas

Šiuo metu, iš to ką radau skelbimuose, favoritai du:
    Kicker Solo-Baric L5 10" (senas modelis, 350LT su dėže)
    JL Audio 12W3v3 (600LT naujas iš parduotuvės)

Pirmas variantas tūrėtų daug labiau drebint ir kokybiškai tai daryt, na o antras? Kokybės bus, bet kaip su slėgiu?
    Muziką klausau labai įvairią (hip-hop, house, shanson ). Šansoną manau galima atmest, nes vistiek ten bosas nėra toks svarbus, kaip kitoje muzikoje. Stiprintuvas subui pereis nuo komponentų (MTX Thunder 8302), na o komponentams paskui susirasiu ką nors tinkamesnio (Alpine vienas sudomino, bet Vilkaviškyje ).

Mašinos kėbulas - universalas. Labiau turbūt norėčiau sealed dėžės. Dėžė tūrėtų būt nedidelė. Gal dar kokius modelius pasiūlytumėt, bet mano išvardytų?

PS. Kas man svarbiau, ar kokybė ar kedenami plaukai - abu. Vieną dieną vienas, kitą kitas, taip kad norėčiau optimalaus varianto. Realiai tai net nelabai žinau, kiek man to slėgio užtektų

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

12w3v3-4 su uždara dėže iki 600 kainuotų labai mažai naudotas
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Aktyvus PonasX is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jul 2006
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    38
    Žinučių
    140

Pagal nutylėjimą

Citata atvortke rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    12w3v3-4 su uždara dėže iki 600 kainuotų labai mažai naudotas
    Garaže turiu medžiagų, paieškojęs tikrai suraščiau iš ko pasigamint dėžę. Pirkti tektų tik medžiagą aptraukimui ir pajungimo gnybtus, tai nesinori dėžės pirkt, tuo labiau, kad 600LT - kandžiojasi. Mačiau autogide tavo subą, tai galbūt rytoj/poryt susisieksiu pratestavimui (tikiuosi įdėtum į dėžę laikinai, patikrint). O jeigu dar pasiūlytum labai patrauklią kainą su dėže, tai ir dėžę paimčiau
    Čia aišku jeigu man patiks kaip bosina jisai

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

Citata PonasX rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Garaže turiu medžiagų, paieškojęs tikrai suraščiau iš ko pasigamint dėžę. Pirkti tektų tik medžiagą aptraukimui ir pajungimo gnybtus, tai nesinori dėžės pirkt, tuo labiau, kad 600LT - kandžiojasi. Mačiau autogide tavo subą, tai galbūt rytoj/poryt susisieksiu pratestavimui (tikiuosi įdėtum į dėžę laikinai, patikrint). O jeigu dar pasiūlytum labai patrauklią kainą su dėže, tai ir dėžę paimčiau
    Čia aišku jeigu man patiks kaip bosina jisai
    susisiek, rasim kompromisą manau
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės