+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: Generatorius ir akumuliatorius

Naujokas DjArta is an unknown quantity at this point DjArta's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    36
    Žinučių
    81

Pagal nutylėjimą Generatorius ir akumuliatorius

Sveiki, norėjau pasiklausti kokį man akumuliatorių pirkti? Variklis 1.8 benzinas, generatorius 90A, ar tiks tarkim bosch s5 100AH? Nes dabartinis mano jau beveik mirė banner 64ah... stovint jau muzikos nepaklausysi Ir tas bosch rūgštinis akumuliatorius, nežadu akumui leisti 1000lt.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata DjArta rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Sveiki, norėjau pasiklausti kokį man akumuliatorių pirkti? Variklis 1.8 benzinas, generatorius 90A, ar tiks tarkim bosch s5 100AH? Nes dabartinis mano jau beveik mirė banner 64ah... stovint jau muzikos nepaklausysi Ir tas bosch rūgštinis akumuliatorius, nežadu akumui leisti 1000lt.
    o vietos bus mašinoje tokį įdėti? pasižiūrėk aukštį, plotį ir ilgį ar tilps, su 90A turėsi nemažai važiuoti, kad įkrauti s5 akumuliatorių, nes prireiks žymiai daugiau laiko pakrauti nei standartinį.

Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    36
    Žinučių
    81

Pagal nutylėjimą

Bus, kaip tik 36cm laisva o akūmas 35cm ilgis, visa kita telpa... Man reikia kad kuo galingesnis akūmas būtų ir generas sugebėtų pakrauti, ir vat galvoju kokį imti... :/

Doktorantas rebik will become famous soon enough rebik will become famous soon enough rebik will become famous soon enough rebik's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Vilnius
    Žinučių
    1,099

Pagal nutylėjimą

Jeigu orietuosies i muzikos klausyma su užgesintu varikliu, tai rinkis akuma su maksimalia talpa, maziau demesio kreipiant i starterine srove. Dazniausia visi šie duomenys ant akumo parašyti
    Zeal without knowledge is a runaway horse.

Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    36
    Žinučių
    81

Pagal nutylėjimą

O yra koks tinklapis kur pagal mašiną apskaičiuoja kokį akumuliatorių dėti?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės